Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 100 000 SEK
Adress
Ranchen 125, Stöten, Sälen, SÄLEN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
34 kvm
Avgift
1 524 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysigt fjällboende i Fjällbyn, Stöten

Inte långt ifrån Ranchliften i Stöten hittar du denna del i ett parhus. Passar dig som söker något enklare då detta är en lägenhet om 34 kvadratmeter. 2 sovrum med familjesängar ger 4+2 bäddplatser och lägenheten rymmer både en hall med möjligheter för upphängning av ytterkläder samt badrum, torkskåp, allrum och ett mindre kök. Samtliga rum har laminatgolv och vitmålade väggar. Badrummet har kakel på väggar och våtrumsmatta på golv.

När man vill hitta på något utanför boendet har Stöten mycket att erbjuda. I närheten finns nämligen Ranchliften som tar dig upp till Stötens anläggning med restauranger, affärer och en rad olika aktiviteter såsom skotersafari, hundspann, vargypyssel, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling med mera. Intill liften går även en skidväg som gör att du smidigt kan glida hemåt igen. Förutom transportliften upp till anläggningen ligger spårcentralen i närheten och ger direkt tillgång till belysta längdskidspår.

Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjden på 370 meter och även Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Anläggningen erbjuder en rad olika aktiviteter såsom skotersafari, hundspann, spa & relax, bowling med mera och det är vid Stötentorget som de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, finns nedfarterna för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning.

Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport ligger endast 20 min bort med bil. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Beskrivning

Hall:
Golv: textil. Väggar: vävtapet. målad glasfiber/panel. Tak: träpanel. målad.

Kök:
Golv: laminat. Väggar: kakel. Tak: träpanel. målat. Köksluckor: Trä. Bänkhöjd: Standard. Matplats: separat matplats, öppen planlösning. Utrustning: spis, fläkt, kakel, kyl-halvhöjd, frys-halvhöjd, microugn, diskmaskin.

Storstuga:
Golv: laminat. Väggar: vävtapet. målad glasfiber. Tak: träpanel. målad.

Sovrum 1:
Laminatgolv. Träpanel vitmålad. Våningssäng 2+1. Garderob.

Sovrum 2:
Laminatgolv. Träpanel vitmålad. Våningssäng 2+1. Garderob.

Badrum:
Golv: plastmatta. Väggar: kakel. Tak: trätak. vitmålat. Utrustning: toalett. Dusch, tvättställ.

Övrigt

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka bostadsrätten och bostadsrättsföreningen.

Dokument (pdf)

Planritningar Karta Fjällbyn Ranchen (1).pdf Ek plan, Fjällbyn Stöten.pdf Stadgar Brf Fjallbyn.pdf Årsredovisning Fjällbyn 2018 med revisonsberättelse.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Malung kommun, Skattesats 34.45%.

Storlek

Boarea 34 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen..

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

025

Våning / hiss

Våning 1 av 1.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1984-1985
Byggnadstyp: 1 plan
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direkt el
Elförbrukning: 5 925 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Fjällbyn
Organisationsnummer: 769621-8135
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 025
Antal lägenheter: 60
Antal lokaler: 0

Föreningens ekonomi

Lån finns Ej i föreningen

TV

Kabel TV abonnemang

Internet

Bredband

Månadsavgift

Avgift: 1 524 SEK / mån
inkl. vatten, TV, WiFi, snöröjning och sopor.
exkl. elförbrukning, försäkringar

Driftskostnad

755 SEK varav:
Försäkring: 115 SEK
Elektricitet: 640 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.6756 %

Bilplats

Parkering finns.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy