Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 520 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / utgångspris
Adress
Termikgatan 49 E, Södra Ladugårdsängen, Örebro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48 kvm
Avgift
2 918 SEK / mån
Rum
2 rum

Elcykel ingår i köpet!

Varmt välkomna till denna väldisponerade 2:a som erbjuder er ett högkvalitativt boende där bostadens hjärta utgörs av kök och vardagsrum som tillsammans med den möblerbara balkongen skapar yta för umgänge! Sovrum som rymmer dubbelsäng och gott om förvaring i garderober. Här erbjuds även vardagslyx med helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

På balkongen kan ni njuta av ett svalare läge mot föreningens lugna innergård samtidigt som ni kan hänga i kvällssolen på en av föreningens gemensamma terrasser högst upp i huset. Föreningen erbjuder er gott om gemensamhetsytor i form av bastu, takterrasser och växthus på taket.

Garage i källarplan med direktanslutning från hissen, bilpool med två bilar att låna, cykellounge, barnvagn- och bostadsförråd!

Det nyetablerade området erbjuder närhet till såväl golfbana, stormarknad, gym, Gustavsviks bad, som vårdcentral, tennishall med mera.

En kort cykeltur/promenad bort kan ni både njuta av stadspulsen och möta utelivet bland svampskogen och underbara skogspromenader. Dessutom behändigt cykelavstånd till Örebro universitet!

Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas, varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall med klinkers på golv, plats för avhängning samt extra förvaring i garderob.

Generöst badrum med klinkers på golv och kakel på väggar. Toalett, kommod med tvättställ, spegelskåp, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Extra förvaring i överskåp.

Sovrum med förvaring i garderober.

Ljust kök med gott om arbetsyta och moderna vitvaror i rostfritt, Kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsmicro, spis, induktionshäll och fläkt.

Vardagsrum med utgång till balkong med fint läge mot föreningens gemensamma innergård.

Dokument (pdf)

Planritningar EkonomiskPlan.pdf stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Örebro kommun, Skattesats 34.05%.

Församling

Örebro Nikolai.

Storlek

Boarea 48 kvm. Ekonomisk plan.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

E1202

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Våningsplan 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Föreningen

Föreningens namn: Brf Södra Ladugårdsängen 1
Organisationsnummer: 769628-9615
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: E1202
Antal lägenheter: 75
Antal lokaler: 2

Välkommen till Brf Gröngården!
Lägenheterna spänner över funktionella ettor till generösa fyror i denna byggnad vars arkitektur är variationsrik med olika höjder och träslag i fasaden. Huset får ett exklusivt och okonventionellt uttryck och liknar inget annat bostadshus i nyproduktion idag.
Generösa gemensamma utrymmen såsom, bastu, takterrasser, växthus och cykellounge. Lägg därtill gemensam bilpool i garaget under huset.
Här är det lätt att leva bekvämt och hållbart!

Parkering: Garage, separat kö.
Finns garageplats att hyra, 1000 kr/mån.

TV och bredband: Via Telia, TV: paket Lagom & bredband Telia 100/100.

Gemensamma utrymmen: Föreningens innergård, takterass, bastu, växthus, miljörum samt cykellounge.

Föreningens renoveringar

Nyproduktion.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Telia TV-paket "Lagom" ingår i månadsavgiften.

Internet

Telia bredband 100/100 ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 918 SEK / mån
I månadavgiften ingår: värme, vatten samt Telia-trippelplay (Bredband, tv och telefoni)

Driftskostnad

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hemförsäkring och hushållsel.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.14240 %
Andel av årsavgiften: 1.08060 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong, läge: norr

Bilplats

Garage beläget i huset. Går att hyra för 1000kr/mån. Separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy