Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Visirvägen 10, Segeltorp, Segeltorp
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96 kvm
Avgift
5 344 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern & välplanerad 4:a med stor uteplats

Varmt välkomna till Visirvägen 10!

Här finner ni ett välplanerat och åtråvärt hem på 96 kvadratmeter som presenteras enligt följande: rymlig hall med stor klädkammare, generöst badrum med golvvärme & tvättpelare, fint renoverat kök med full maskinell utrustning, fräsch separat WC samt lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor uteplats mot återvändsgata med sol från dag till eftermiddag.

Här bor man i populära Segeltorp och tillhör den stabila föreningen Orangeriet som färdigställdes under 2013 med sina 43 bostäder. Från bostaden når man med promenad handfull med förskolor & skolor, men bra kommunikationer till Fruängen/Kungens Kurva på ynka 8 minuter med vidare pendeltåg/tunnelbana till stan. Med bil når man centrala Stockholm på dryga 12 minuter.

Sammanfattningsvis ett åtråvärt stilrent boende med generös uteplats och närhet till det mesta man kan tänkas önska sig.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Ljus och rymlig hall med bra avhängningsytor i två garderober samt tillhörande stor klädkammare/förråd.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum med spotlights i taket, golvvärme, handdukstork, tvättmaskin & torktumlare, WC, handfat samt hörndusch med skiljeväggar av glas.

KÖK
Stilrent renoverat kök med spegelluckor och en rejäl bänkskiva. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i över/-underskåp samt utrymme för ett matbord om 6-8 personer samt ett mindre barbord mot vardagsrum. Kökets maskinella utrtustning från Electrolux består av:

- Induktionshäll
- Varmluftsugn
- Kyl, fullhöjd
- Frys, fullhöjd
- Mikrovågsugn
- Integrerad diskmaskin
- Köksfläkt
- Avfallskvarn

VARDAGSRUM
Generöst och lättmöblerat vardagsrum med nymålade vita väggar. Utgång till stor uteplats mot återvändsgata. Här bjuds man på sol hela dagen och inpå eftermiddagen.

SOVRUM
Fint sovrum med parkettgolv. Bra ljusinsläpp från fönster.

SOVRUM
Fint sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Bra ljusinsläpp från fönster.

SOVRUM
Luftigt sovrum med parkettgolv, ljusa väggar samt två fönsterpartier i vinkel som ger mycket ljus.

WC
Helkaklad fräsch WC med toalett och handfat med tillhörande kommod.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.9%.

Församling

S:t Mikael.

Storlek

Boarea 96 kvm. Enligt utdrag bostadsrättsföreningens register..

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Entréplan.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Segeltorps Orangeri
Organisationsnummer: 769624-9254
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 42
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen har 66 P-platser i närområdet.

TV och bredband: Fiber, Telia.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C

TV

Fiber via Telia.

Internet

Fiber via Telia.

Månadsavgift

Avgift: 5 344 SEK / mån

Driftskostnad

800 SEK varav:
VA: 300 SEK
Elektricitet: 500 SEK
Diftskostnaden utöver månadsavgiften ligger på ca 800 kr/mån och fördelas enligt följande: varmvatten 300 kr/mån, hushållsström 500 kr/mån. Driftkostnaden kan variera beroende på leverantör, förbrukning och antal boende.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.94005 %
Andel av årsavgiften: 2.94005 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1168 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor uteplats med gott om utrymme för en stor sittgrupp att avnjuta mot den lugna återvändsgatan som vetter i soligt läge.

Bilplats

Parkeringsplats går att hyra, bil för 400 kr/mån och MC för 200kr/mån. För närvarande finns lediga platser, det tillämpas kösystem.

Övrigt

Segeltorps Orangeri består av 42 bostadsrätter.

Segeltorps Orangeri byggdes i samarbete med en av Sveriges mest meriterade arkitekter, TEA, Thomas Eriksson Arkitekter, som skapar en medveten och stilsäker arkitektur av internationell klass som ger en extra boendeupplevelse. Målsättningen var att erbjuda högsta boendekvalitet i fastigheter med yttre och inre arkitektoniska värden. Ledorden under processen var praktiskt, miljösmart och estetiskt, med stark betoning på ekonomisk hållbarhet.
Segeltorps Orangeri är döpt efter det blomstrande uterummet där de boende kan uppleva vackra, avkopplande och behagliga miljöer under alla årstider.

Visirvägen har ett mycket bra läge där du finner det du önskar nära inpå knuten såsom kommunikationer, affärer och natur.

I Segeltorps centrum finns vårdcentral, dagcenter för pensionärer, bibliotek, frisörsalong, tobaksaffär, konditori, gym, restauranger och medborgarkontor.

Ett par minuters promenad bort ligger Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden och ett väldigt välbesökt centrum. Här finns bland annat Ikea, stormarknader och Heron City med biografanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera.

Segeltorp ligger i nordvästra hörnet av Huddinge och gränsar till Stockholms stad. I den här delen av kommunen finns stora områden med obebyggd naturmark. Bebyggelsen består till stor del av småhus.

I Huddinge så finns stora och välbesökta naturreservat. Cirka hälften av kommunens yta består av skogar, sjöar, odlingslandskap och berg varav cirka 33 procent är idag naturreservat, bl a Gömmaren som ligger i närområdet. Gömmaren har goda möjligheter till både bad och fiske.

SKOLOR

Kommunala förskolor i Segeltorp är:

Grottan
Gräshoppan
Hagen
Höjden
Juringe Gård
Lövsångaren
Skansberget
Trädgårdssångaren
Smista förskola (ca 400 m)

Kommunala grundskolor i området är Segeltorpsskolan och Utsäljeskolan.

Privatskolan Juringeskolan ligger i närområdet med årskullar från 1-6.

KOMMUNIKATIONER

Till närmaste T-banestation Sätra tar det ca 10 min. Buss 173 går till Skärholmen samt Skarpnäck via Fruängens tunnelbana. Bussar till Stuvsta centrum (pendeltåg) och Huddinge centrum (pendeltåg) nås 100 m från bostaden.

Med bil så är ni ute på E4:an inom ett par minuter som tar er till centrala delarna av Stockholm på 10-15 minuter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy