Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Turkosgatan 27, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
37 kvm
Avgift
2 530 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TOPPENETTA!

Välkommen till denna välplanerade 2:a på populära Turkosgatan med fräscht kök och badrum samt fint bevarad fiskbensparkett och vitamålade väggar.


Ett mycket omtyckt och välskött HSB förening i de västra stadsdelarna med närhet till bra kommunikationer - både buss och spårvagn.
Frölunda Torg med sitt stora utbud av butiker och restauranger finns på promenadavstånd och till havet med härliga salta bad tar det ca 10 minuter på cykel.

Beskrivning

Välkommen till en mysig lägenhet.

Hallen har plats för förvaring i rymlig garderob med skjutdörrar. Ljust klinkergolv och vitmålade väggar.

Till vänster i hallen finner ni badrummet. Ljust kaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, handfat med kommod och en dusch. Allt renoverades 2009.

Längre fram i hallen finns allrummet. Här finns gott om plats för både säng och soffgrupp. Elegant fiskbensparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns stora fönster med utsikt över den grönskande innergården.

Köket är trevligt med köksinredning i björk, vitt kakel, vita väggar och klinkergolv. Köksutrustningen består av spis, fläkt, kyl och frys. Här finns plats för ett litet bord och två stolar. Från detta fönstret har ni samma trevliga utsikt som i allrummet.

Dokument (pdf)

Stadgar Tynnered 2019.pdf Årsredovisning Tynnered 2019.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Tynnered.

Storlek

Boarea 37 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

138

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1986

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Tynnered
Organisationsnummer: 757200-8972
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 138
Antal lägenheter: 362
Antal lokaler: 6

En mycket välskött HSB-förening med god ekonomi. Det finns totalt 362 lgh i föreningen fördelade på 11 bostadshus. Det finns två samlingslokaler, för 50 respektive 60 personer att hyra för 300 kr. Gästlägenhet går att hyra för 200kr/dygn på Turkosgatan 35. Det finns också träningslokal som man får nyttja för 300 kr/år. Festlokal går att hyra för 300 kr/tillfälle. Expeditionen ligger på Turkosg 36, de har öppet mellan 18.00 - 19.00 helgfria måndagar.

Parkering: P-plats ingår i månadsavgiften.

TV och bredband: Bredband ingår, 100/10 Mbit Telia, inkl router för WiFi.

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Föreningens renoveringar

Föreningen har bytt ut entréer och installerat portlås, samt installerat säkerhetsdörrar. Relining avslutad under 2013. Nyligen har ventilationssystemet setts över och radonmätningar gjorts med godkända resultat. Diverse renoveringar utomhus som belysning, sandlådor har också genomförts. Inga stora projekt är inplanerade de närmaste åren.

Internet

Bredband. Leverantör: Telia.

Månadsavgift

Avgift: 2 530 SEK / mån
- I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-tv, ip-telefoni och parkeringsplats

Driftskostnad

230 SEK varav:
Försäkring: 130 SEK
Elektricitet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.15517 %
Andel av årsavgiften: 0.15517 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Betalas av: Säljare

Bilplats

P-plats ingår i månadsavgiften.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy