Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 512 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sörgärdsgatan 24 A, Centralt, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
2 891 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt belägen och totalrenoverad trerummare med egen uteplats. Genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. Helkaklat bad- och tvättrum i vitt och varmgrått. Modernt kök med matplats och ljust vardagsrum invid köket. Lugn central gata med kort gångavstånd till Strängnäs affärsgator, resecentrum och vackra Västerviken.

Beskrivning

Planlösning
Egen uteplats precis utanför lägenheten. Ekparkettgolv genomgående i alla rum.
Entréhall och modernt kök med matplats vid fönster. Invid köket ligger det ljusa vardagsrummet. Liten hall med dörr in till helkaklat bad- och tvättrum i vitt och modernt grått. Två sovrum och bra förvaring i klädkammare och garderober.

Kök
Skåpinredning i vitt. Utrustning: spis med häll, kombinerad kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Matplats i köket.

Bad- och tvättrum
Golv: modernt grått klinker med elburen golvvärme. Väggar: vitt kakel. Utrustning: wc, dusch, tvättställ, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 54 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1002

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bokbindaren 6
Organisationsnummer: 559137-0928
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1002
Antal lägenheter: 14
Antal lokaler: 0

Internet

Bredband

Månadsavgift

Avgift: 2 891 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.19000 %

Uteplats

Plattlagd uteplats

Bilplats

Bilplats på gården går att hyra, 250:-/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy