Länk kopierad!

Visningar

mån 2 mar 17:00 - 17:30
Välkommen att boka dig på visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 090 000 SEK
Adress
Mandolingatan 9, Västra Frölunda, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
3 173 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TOPPENFIN 2:a på våning 10!

Här ges möjlighet att förvärva en 2:a trevligt belägen på tionde våningsplanet med en fin inglasad balkong som ger trevligt utsikt över närområdet. Idag har bostaden ett kök från originalskick med den fina parkettgolvet kvar i vardagsrummet. Njut dessutom av ljusinsläpp av olika väderstreck vilket ger ett fint, naturligt ljus.

Ruddalen med fina motionsslingor, skridskobana, fotbollsplaner och en härlig natur. Toppen både för motionärer och hundägare.
På tio minuters promenadavstånd finns Frölunda Torgs köpcenter med allehanda butiker. Ännu närmre finns matvarubutiker, pizzerior, tipsbutiker, frisörer, färghandlare, bageri etc.
Närheten till havet finns alltid från Ruddalen och valen är många, både Näset och Askim har fina badplatser. Dit tar man sig enkelt med cykel, buss eller bil.
Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

Närbelägna Frölunda Kulturhus har inte bara stort bibliotek, simhall, scen och utställningar..
Vårdcentral finns närmast vid Frölunda Torg.

Beskrivning

Här ges möjlighet att förvärva en tvårumslägenhet. Trevligt belägen på tionde våningen med en fin inglasad balkong som ger trevligt utsikt över närområdet.

Du välkomnas in i den rymlig hall med exemplariska förvaringsmöjligheter.

Det finns gott om plats för att hänga ytterkläder och skor. Väggarna är målade i vitt och på golvet har man behållit den fina ekparketten samt fint mörkt klinkers. Hallen binder samman bostadens samtliga rum.

Köket har en öppen och ljus känsla. Här finns vita skåpluckor och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Köket har gott om förvaringsutrymmen och goda avlastningsytor. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, ugn och kyl/frys. Här finns plats för matplats för många trevliga middagar. Väggarna är målade i vitt.

Från köket är det utgång till den inglasade balkongen.
Till lägenheten hör en inglasad balkong där man kan njuta av eftermiddags och kvällssolen. Utsikten bjuder på fina vyer över området och det finns plats för en mindre soffa och bord.

Badrummet totalrenoverades i samband med stambytet i fastigheten 2005. Väggarna är helkaklade i en beige ton. Badrummet är välutrustat med vägghängd WC, handdukstork, badrumsskåp och dusch med vikbara glasdörrar.

Vardagsrummet bjuder på rikligt med ljusinsläpp med fönsterpartier åt två väderstreck. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Även här är den vackra ekparketten bevarad och väggarna är målade i vitt.

Till sovrummet kommer du in i ett rofyllt rum med väggar med vita väggar. Även här finns ett härligt ljusinsläpp. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sidobord.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration-Mandolingatan-9.pdf Stadgar RB Brf Ruddalen 1.pdf Arsredovisning-2018-2019.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 60 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

347

Våning / hiss

Våning 10 av 12.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1963

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Ruddalen 1
Organisationsnummer: 757201-7312
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 347
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kakel

Månadsavgift

Avgift: 3 173 SEK / mån
I avgiften ingår värme, VA, kabel-tv och fiber

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.14070 %
Andel av årsavgiften: 0.14066 %

Bilplats

Till föreningen hör 258 garageplatser och 381 parkeringsplatser. Garageplatser kostar ca 500 kr/mån och parkeringsplats ca 200 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy