Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
895 000 SEK / / utgångspris
Adress
Ringvägen 7 b, Centralt Öster, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44 kvm
Avgift
3 155 SEK / mån
Rum
2 rum

Mysig tvåa centralt

Centralt på Öster finns den här mysiga 2;an, en trappa upp.
Bostaden är i genomgående gott skick med tidstypiska detaljer på snickerier och golv. Köket är mysigt och modernt, ljust och snyggt med rostfria vitvaror och plats för köksbord. Helt nytt badrum, helkaklat med dusch, toalett, handfat och golvvärme. Hallen är välkomnande har access till alla rum i lägenheten. Vardagsrummet har fiskbensparkett och fönster mot gatan. Sovrummet rymmer dubbelsäng och bra förvaring. I kvarteret finns närbutik och pizzeria och bageri och inom 5 minuter når man restauranger, uteliv och shopping!

Lägenheten ligger i en liten bostadsrättsförening med 8 lägenheter och 8 garageplatser. Gemensam uteplats i trädgården. Till lägenheten hör 2 st källarförråd, en matkällare och ett lägenhetsförråd. Tvättstuga och cykelrum finns också. Fiber är indraget och tv-basutbud levereras av Telenor.

Ta tillfället i akt och kom på besök.

Välkommen hem!

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun, Skattesats 32.5%.

Storlek

Boarea 44 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

7

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Aspgrenen
Organisationsnummer: 719000-0575
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 7
Antal lägenheter: 8
Antal lokaler: 0

Parkering: Det ingår 1 st garageplats och 1 st p-plats i månadsavgiften.

Föreningens ekonomi

Under 2020 kommer det inte att bli någon avgiftshöjning enligt styrelsen 2020-04-02.

Föreningens renoveringar

Installation bredband fiber 2018
Plåtarbete skorstenar 2017
Målning fönster och fönsterbleck 2013
Fjärrvärmecentral 2007
Rörstambyte 2001-2002
Omläggning av tak 1992

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiprestanda primärenergital: 101 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 155 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.1178305 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Parkeringsplats och garage finns till lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy