Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 135 500 SEK / Fast pris
Adress
Sveagatan 3, Centralt, NORRKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88 kvm
Avgift
4 945 SEK / mån
Rum
3 rum

Nytt och fräscht på 88 kvm mitt i city

Rymlig trerummare om 88 kvm där allt är nytt och fräscht, denna lägenhet lämnar ingenting kvar att önska. Här bor du med ypperligt läge mitt i stan intill resecentrum och Strömmen, där du kan njuta av allt som Norrköpings stadskärna har att erbjuda. Bostaden är belägen i Brf Stinsen som färdigställdes 2019, så här är allt i toppskick. Lägenheten har fina parkettgolv och gedigna materialval genomgående. Köket har ett lyxigt skafferi och ett mysigt burspråk intill matplatsen. Med öppen kontakt mot köket ligger det väl tilltagna vardagsrummet med utgång till balkong i söderläge. Helkaklat duschrum med klinkergolv och tvättmaskin samt torktumlare. Här får du dessutom ta del av föreningens lyxiga relax, en stor och skyddad innergård samt en gemensam takterrass. Välkommen hem!

Beskrivning

Entréhall med klinkergolv och målade väggar, garderob, städskåp samt avhängningsdel.

Vardagsrum med parkettgolv, målade väggar och utgång till härlig balkong i söderläge.

Kök med vita skåpsluckor och kakel ovan bänkskiva i laminat. Utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, ugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Köket ligger med öppen anslutning till vardagsrummet och har parkettgolv och målade väggar. Här finns även ett stort skafferi och härligt burspråk med plats för matbord.

Sovrum med parkettgolv, målade väggar och skjutdörrsgarderob.

Sovrum med parkettgolv, målade väggar och skjutdörrsgarderob.

Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns duschhörna, wc, tvättställ på kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Stinsen.pdf BRF Ekonomisk plan Brf Stinsen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun, Skattesats 33.66%.

Församling

Norrköpings S:t Johannes.

Storlek

Boarea 88 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

B 1203

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Våningsplan 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glas

Föreningen

Föreningens namn: Brf Stinsen
Organisationsnummer: 769631-2227
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B 1203
Antal lägenheter: 56
Antal lokaler: 1

Centralt vid Drottninggatan/Norra Promenaden i området ligger dessa 56 lägenheter om 1-6 rum och kök. Här bor du ett stenkast från Norrköpings Resecentrum. Området består av gröna parker och verksamheter som ger en levande stadsdel.

Lägenheterna är välplanerade med hög standard på material och inredning.

Parkering: Ett gemensamt garage finns i huset, separat kösystem. Fn 1 000 kr/mån

Boendeparkering via Norrköpings kommun på gatorna i området.

TV och bredband: Tv, bredband och ip-telefoni (Telia triple play).

Gemensamma utrymmen: Gemensamt relax med bastu, gym, en grönskande innergård, gemensam takterrass ovanpå gårdshuset samt cykelförråd.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Triple play via Telia (fiber).

Internet

Triple play via Telia (fiber).

Månadsavgift

Avgift: 4 945 SEK / mån
I avgiften ingår värme. Tillägg för Bredband, TV och IP-telefoni tillkommer med 203 kr/mån

Driftskostnad

203 SEK varav:
Övrigt: 203 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.01940 %

Uteplats

Balkong, läge söder.

Bilplats

Garageplatser finns i källarplanet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy