Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 625 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 650 000 SEK / utgångspris
Adress
Östrandsvägen 60, Stureby, Enskede
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 691 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus, insynsskyddad och högt belägen 3:a med balkong i sydostläge

Välkommen till denna hemtrevliga och ljusa 3:a belägen i populärt område med närhet till service och kommunikationer. Hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. Lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv, från vardagsrum finns utgång till balkong i högt och fritt sydostläge. Renoverat och ljust kök med god förvaring och maskinell utrustning så som kyl, frys, diskmaskin, häll, ugn. Separat matplats för 4 personer i anslutning till vardagsrum. Två sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Helkaklat och stambytt badrum med klinkergolv. Ett hem att trivas i! Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Denna lägenhet bör upplevas på plats!

Tillträdet sker enligt överenskommelse mellan köpare och säljare.

Beskrivning

HALL
Välplanerad och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Goda avhängningsmöjligheter och inbyggda garderober som erbjuder god förvaring. Plats för hallmöbel samt övrig möblering finns. Parkettgolv och ljusa väggar. Säkerhetsdörr är installerad.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till balkong i högt och fritt söderläge. Lummig omgivning utanför. Parkettgolv och ljusa väggar.

KÖK
Modernt och väl tilltaget kök med parkettgolv och ljusa väggar. Vita köksluckor och svart mosaikkakel ovan laminatbänkskivor och rostfri diskbänk. Separat matplats för 4 personer. Utrustning: Spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin.

BADRUM
Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med handfat, wc, badkar och badrumsskåp samt tvättmaskin. Ljusinsläpp från fönster.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Parkettgolv och ljusa väggar. Bra förvaring. Ljusinsläpp från härligt fönster.

SOVRUM
Lägenhetens andra sovrum. Parkettgolv och ljusa väggar. Fönster mot innergård. Plats för säng samt övrig möblering. Förvaring i två garderober.

Tillträde enligt överenskommelse köpare och säljare.

Dokument (pdf)

Årsredovisning Brf Träsliperiet 2&3 2018

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 64 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

129

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Våningsplan 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1952

Föreningen

Föreningens namn: Brf Träsliperiet 2 & 3
Organisationsnummer: 716420-0227
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 129
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningen bildades 2002 och är väl fungerande med god ekonomi. I föreningen finns fn 54 st lägenheter varav 6 st hyresrätter. Föreningen har också hyrt ut 2st lokaler. Lägenheterna är belägna på Vivstavarvsvägen 161-167 och på Östrandsvägen 52-60.

Föreningens ekonomi

Inga planerade (jan-20).

Föreningens renoveringar

Ommålade fönster 2015
Ventilation 2013
Tak 2012
Elstammar 2009
Stambyte 2004
Byte av portar och kodlås 2003

Energideklaration

Energiklass: F
Energiförbrukning: 159 /per kvm (atemp) och år

TV

ComHem

Internet

Via kabel-tv

Månadsavgift

Avgift: 3 691 SEK / mån
I avgiften ingår Värme, Vatten, Vindsförråd, Matkällarförråd

Driftskostnad

420 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Driftskostnaden är en uppskattning och beror på många olika faktorer såsom antal i hushållet och individuell användning. Uppgiven kostnad kan därför komma att avvika.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.90690 %
Andel av årsavgiften: 1.90690 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i högt och fritt söderläge mot lummig omgivning

Bilplats

12 p-platser och 19 garageplatser. Pris från 300 kr/mån, separat kö

Övriga utrymmen

Det finns vindsförråd, matkällarförråd och tvättstuga.

Övrigt

Brf Träfsliperiet 2&3 är en äkta förening.

Service och kommunikationer: På Östrandsvägen 60 i Stureby bor du i ett lugnt och vackert område med närhet till service och kommunikation. Det tar ca 5-10 min promenadväg till T-banas gröna linje, station Stureby. Restiden till city är ca 15 min och Globen-Gullmarsplan passeras på vägen. Med bil tar man sig lätt ut på Örbyleden och vidare till Huddingevägen, Nynäsvägen och Södra Länken. Bussen på Huddingevägen nedanför tar knappt 9 minuter till Gullmarsplan. Närmaste stora mataffär (BEA, ICA Kvantum) finns vid Svedmyra. Till Globenområdet är det 3-4 km. Där finns sport, musik och nöjesarrangemang, trevliga affärer, restauranger och stor ICA butik med brett sortiment, gratis parkering i parkeringshuset (2 timmar).

Från lägenheten är det promenadavstånd till flera grönområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy