Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hanekindsgatan 3, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 034 SEK / mån
Rum
3 rum

Fantastisk hörntrea omgiven av lugn och grönska

Ett eminent tillfälle för dig som ställer höga krav på din nya drömbostad! Låt oss få presentera en riktigt ljus, tilltalande hörnlägenhet på tredje våningen i nybyggda Brf Tombolan i omtyckta Folkets Park. Här bor Ni med ett underbart läge med utsikt över den vackra, grönskande innergården som skapar en lugn och harmonisk atmosfär. Lägenheten har en stor, inglasad balkong som med sitt sydvästläge släpper in solljuset större delen av dagen.

Invändigt präglas bostaden av luftiga, öppna ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två rymliga sovrum, ett väl tilltaget duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Klädkammaren intill entrén kan enkelt byggas om till en gästtoalett. Genomgående ljus och trivsam lägenhet där allting är nytt och fräscht.

Förmånlig månadsavgift på 4 034 kr som inkluderar värme, kallvatten, kabel-tv och bredband.

Sammantaget ett mycket tilltalande boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Lägesmässigt finns flertalet fördelar med närhet till innerstan och grönområden med Rydsskogen och Vallaskogen tätt inpå. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Promenadavstånd till Universitetet. Stabil och bra HSB-förening med garage i källaren, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter samt gemensam bastu. Förråd finns på vinden.

Välkommen på visningarna av denna pärla!

Beskrivning

HALL
Entréhall med klinkergolv innanför entrén som sedan övergår till ekparkettgolv. Förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob samt separat klädkammare som enkelt kan byggas om till gästtoalett.

KÖK
Smakfullt kök med vit skåpsinredning, laminatbänkskiva och kakel ovanför arbetsbänk. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl och frys, ugn, inbyggd mikro, induktionshäll, diskmaskin och spisfläkt. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med härliga ljusinsläpp från de stora fönstren. Utgång till den stora, inglasade balkongen i sydvästläge. Från vardagsrummet har man en rogivande vy ut över den grönskande innergården.

SOVRUM
Lägenheten har två rymliga sovrum. Det ena sovrummet har en egen walk-in-closet.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med badkar/dusch, toalett, kommod, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 81 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

B37

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Tombolan
Organisationsnummer: 769630-0966
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B37
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen består av tre punkthus, hus A, B och C, alla i 5 våningar. Totalt är 78 lägenheter i storlek 2-5 rum och kök, 50-119 kvm.

Husens fasad passar väl in i tallmiljön. Fasaden är klädd med grå fasadskivor.

Internet

Digital-TV, bredbandstelefoni samt bredbandsanslutning 100/10 Mbit. Ingår i månadsavgiften

Månadsavgift

Avgift: 4 034 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband och kabel-tv.

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Inglasad balkong i västerläge med fin vy ut över innergården med den vackra parken att vila blicken på.

Bilplats

Garage finns att hyra för 1040kr/mån (separat kö)
P-plats utomhus finns att hyra för 700kr/mån (separat kö)
Parkeringsplats går även att hyra vid Cupolen.

Övriga utrymmen

Föreningen har en lokal med övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra vd behov.
Det finns även en gemensam bastu till medlemmarnas förfogande.
Varje lägenhet har ett vindsförråd.
Det finns cykelförråd i föreningen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy