Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 150 000 SEK / utgångspris
Adress
Växthusvägen 6, Bro - Rosenängen, Bro
Typ
Bostadsrättsvilla
KVM
108 kvm
Avgift
4 590 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STILSÄKER BRF-VILLA I BARNTÄTT OMRÅDE

Brf parvilla på Växthusvägen i Bro, byggt 2015. Ett relativt nytt men väletablerat område med hög trivsel i skön omgivning nära bad och friluftsliv. 108 kvm (som känns större) i två plan fördelat på fem rum och kök, två badrum varav ett med fullt utrustad tvättstuga. Huset är en fullträff för er med höga krav på standard och kvalité. Ljusa och fina rum med stora fönster och generöst ljusinsläpp. Välplanerade sällskapsytor med högkvalitativ utrustning och material överallt. Vad sägs om en skön braskamin i vintermörkret, golvvärme i hela entréplan och båda badrummen, maskinell utrustning från Miele i både kök och badrum, altan med fin belysning, förråd med el och mycket, mycket mer.......listan kan göras lång. På baksidan av huset finns en härlig tomt i sydvästläge med gräsmatta som rymmer alltifrån studsmatta till köksträdgård. Fint stenlagd uppfart på entrésidan med plats minst för två bilar. Gång och cykelväg utanför huset mot skolor, centrum och grönområden. Busshållplats på 2 min gångavstånd. 30 min med bil eller pendeltåg till City. Här bor ni mycket bekvämt med låga driftskostnader. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Villan är byggd och inredd genomgående med hög standard och kvalitétssäkrad utrustning. Fabrikat som används är HTH (kök samt förvaring), Kährs ekgolv (Lecco 13 mm), Miele (maskinell utrustning kök och tvätt), Gustavsberg (porslin bad och wc), Mora (armaturer kök och wc/dusch). Contura braskamin.

ENTRÉPLAN
Trevlig och öppen hall med fin avhängningsyta samt förvaring i hel garderobsvägg från HTH, ekgolv i hela entréplan (entrédel, hall, kök och vardagsrum), släta vita målade väggar. Helkaklad duschhörna med klinkergolv, vita målade våtrumsväggar och integrerad tvättstuga, tvättmaskin och torktumlare (Miele 2015).
Bra planerat kök med goda arbetsytor och fin matplats vid fönsterparti, modernt med smakfullt kök från HTH och full maskinell utrustning från Miele.
Inbyggnadsmicro, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i rostfritt. Vita fina luckor, ljusgrå bänkskiva och vitt tegelfacetterat kakel som stänkskydd ovan bänkskivor.
Vardagsrum med generöst fönsterparti mot baksidan och den egna uteplatsen samt tomten. Vardagsrummet får ett riktigt lyft av den sköna braskaminen som värmer hela huset. Under trappan finns ett smart utnyttjat förrådsrum. Hela entréplan har vattenburen golvvärme och en takhöjd på sköna 2,50 m.

I trappan upp till övervåningen finns ett stort fönster som ger härlig karaktär och ljus till både över och undervåning.

ÖVRE PLAN
Mycket bra planerat för familjen med tre sovrum och ett allrum, samtliga med ekparkettgolv och vita målade väggar. Allrum med plats för de yngres läs, pyssel och spel - här finns en smart och platsbyggd bokhylla som kan medfölja i köpet. Helkaklat badrum med snyggt klinkergolv, dusch, wc och tvättställ med spegel och belysning. Vattenburna radiatorer på övre plan och 2,40 m i takhöjd här.

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.75%.

Församling

Bro.

Storlek

Boarea 108 kvm. Areauppgifter enligt.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

H5

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump, vattenburet system
Elförbrukning: 8 523 kWh/år.

Föreningen

Lägenhetsnummer: H5
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiklass: A
Energiförbrukning: 46 /per kvm (atemp) och år

TV

Fiber

Internet

TV och data-uttag i alla rum (6 st), samt multimediaskåp.

Månadsavgift

Avgift: 4 590 SEK / mån

Tillträde

April enl ök

Driftskostnad

1 147 SEK varav:
Uppvärmning: 450 SEK
Renhållning: 247 SEK
Elektricitet: 450 SEK
Stort sopkärl idag (billigare om man väljer mindre) eventuellt kommer sophämtning ingå i avgiften framöver, hemförsäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 14.28600 %
Andel av årsavgiften: 14.28600 %

Uteplats

Väl tilltagen tomt om ca 400 kvm ingår i upplåtelsen av bostadsrätten.
Två st lövträd planterade mot Lejondalsvägen.
Skärmplank mot granne.
Utebelysning med skymningsreläer (lyser då solen går ner).
Fin altan tillbyggd samt ett ordentligt förråd med elektricitet indraget.
På framsidan är hela uppfarten anlagd med tumlad grå marksten, tuijor är planterade och fint räcke byggt.

Tomt

Storlek: 400 kvm.

Övrigt

FÖRDEL - BRO
Upplands-Bro är inne i ett expansivt skede och inflyttningen inom de närmaste åren beräknas bli hög. Jobben och city kommer närmare. Ny motorvägspåfart till Bro finns idag och har förkortat restiden till City med 7-8 minuter för Dig som bor här.

Med båtklubb, golfklubbar och ridhus, sportanläggningar, friluftsområden, äventyrssimhall och mer på gång - finns det alltid något att göra i Bro. Utflyktsmålen är många inom kommunen och kulturarvet kring Mälaren gör sig ofta påmint. Skog och mark är väl bevarat och känns ibland näst intill oupptäckt på skogsutflykten.

Ungdomsidrotten är stor i kommunen och framförallt gymnastik, fotboll, handboll och golf har gett stora framgångar under senare år.

GOLF OCH GALOPP
Mästerskapsbanan Bro Hof är en av Sveriges bästa golfbanor och har med sitt läge vid Mälaren och i kombination med Bro Hof slott den mest exklusiva framtoningen. Annika Sörenstams hemmabana, Bro-Bålsta, håller även den hög internationell klass medan Sofielund, med sina 27 hål, är inriktad på att erbjuda kvalitativ golf till ett bra pris.

Bro Park Galopp förvärvade 2012 det 190 hektar stora området Önsta Gård strax väster om Bro samhälle. Här finns nu Stockholms enda galoppbana med fina läktare och högklassig restaurang som drivs av Systrarna Brydling!

SKOLA
Skolor och förskolor finns i närområdet och närmast ligger Rosenängens förskola som 2009 invigdes av vårt Svenska Kungapar vid ett besök i kommunen. Se kommunens hemsida för detaljerad information, http://www.upplands-bro.se

Vägbeskrivning

Se www.hitta.se alt. www.eniro.se. Se våra skyltar!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy