Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vallagränd 12, HANDEN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
45 kvm
Avgift
2 815 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Superfin tvåa med stor och mysig balkong

FAST PRIS! Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad tvåa på tredje våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor och mysig balkong med trätrall och plats för soffgrupp. Lägenhetens yta om 45 kvadratmeter ger goda förutsättningar för ett ungt par och dig som vill bo centralt samt naturnära att verkligen trivas.

Den stora och praktiska hallen med gott om plats för kappavhängning ger ett gott första intryck av denna bostad. I hallen finns anslutning till en klädkammare, därefter hittar vi ett praktiskt och välutrustat kök och ett lättmöblerat allrum med plats för soffa och middagsbord. Badrummet är stort och smakfullt och har toalett, dusch, handfat, kommod, spegelskåp, handdukstork, spotlights, golvvärme och tvättmaskin.

I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett växande utbud av butiker, bra kommunikationer, köpcentrum och trevliga promenadstråk. Ett perfekt boende väntar på Vallagränd - en adress som är mycket eftertraktad.

Här är det lätt att trivas!

Beskrivning

Hall
Den stora och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och klinkergolv. Vidare löper ett fint ljuslaserat trägolv i hela lägenheten. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? gott om plats för kappavhängning samt anslutning till klädkammare.

Kök
Ett praktiskt och välutrustat kök med induktionshäll, mikrovågsugn, ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Köket belyses med spotlights i tak.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och middagsbord.

Sovrum
Rogivande sovrum med två garderober. Sovrummet nås från vardagsrummet via två skjutdörrar. Härifrån når du även den härliga balkongen.

Duschrum
Stilfullt duschrum med toalett, dusch, handfat, kommod, spegelskåp, handdukstork, spotlights, golvvärme och tvättmaskin. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Balkong
Stor och mysig balkong som nås från sovrummet. Här erbjuds trätrall och plats för soffgrupp.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk Plan Södertuvan 2.pdf BRF Stadgar Södertuvan 2.pdf Frågelista

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun.

Storlek

Boarea 45 kvm. Enligt föreningens information.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

433

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Södertuvan 2 i Haninge
Organisationsnummer: 769629-5661
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 433
Antal lägenheter: 60
Antal lokaler: 1

Parkering: Föreningen förfogar över 36 garageplatser.

TV och bredband: ComHem

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en föreningslokal/konferensrum samt två stycken övernattningsrum och en bastu att hyra.
Varje port har ett barnvagn-/rullstolsrum samt ett cykelrum. Till varje lägenhet tillhör ett förråd.

Föreningens ekonomi

Föreningen kalkylerar för en årlig avgiftshöjning om 2 %.

Energideklaration

Status: Beställd

TV

ComHem

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 2 815 SEK / mån
Värme, vatten och tv (obligatoriskt tillägg om 130 kr tillkommer på månadsavgiften för bredband)

Tillträde

Flexibelt tillträde

Gårdsplats/innergård

På gården finns gemensamma ytor med trädgårdsmöbler.

Driftskostnad

370 SEK varav:
Elektricitet: 370 SEK
Obs. driftkostnaden varierar beroende på elavtal antal personer i hushållet. Kostnad för försäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.31600 %
Andel av årsavgiften: 1.31600 %
Överlåtelseavgift: 1000 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy