Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vidablicksvägen 16, Skälsätra, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
5 194 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Naturskönt belägen och generös 3:a med solig balkong och egen entré!

Välkommen till en fin, ogenerad och stor 3:a på Vidablicksvägen. Här bor du med solig balkong, generösa ytor, utan insyn och intill härlig natur. Bostaden har ett rymligt kök, nyrenoverat badrum, generöst vardagsrum med plats för allt samt två bra sovrum med plats för dubbelsäng och ytor att möblera. Gott om förvaring i klädkammare samt förråd!

- Egen entré och radhuskänsla
- Bli granne med badsjöar, underbar natur, Tyresta Nationalpark.
- Renoverat kök och badrum
- Bilfri gata och flera lekplatser.
- Mycket lugnt område
- Solig balkong och renoverat kök

Bli granne med en av Sveriges mest orörda naturreservat, Tyresta nationalpark med dess särpräglade natur och skönhet, såväl som insjöar så som Barnsjön och Långsjön. Vid Barnsjön finns både elljusspår och en bit bort även utegym! På bekvämt promenadavstånd finner ni även Trollbäcken IP som erbjuder friidrottsplats, ishall, fotbollsplaner, förskolor och goda kommunikationer.

Välkommen Hem!

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 85 kvm. Area enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

0039

Våning / hiss

Våning 1 av 1.
Entré från gatuplan.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1991
Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme. Frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Liljan
Organisationsnummer: 716419-9239
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0039
Antal lägenheter: 70
Antal lokaler: 0

Brf Liljan är en bostadsrättsförening beläget i ett villaområde i Skälsätra, Trollbäcken, Tyresö kommun.

Föreningen består av 70 lägenheter i radhus/parhus-stil, alla med egen entré från gatan. Fördelningen på lägenhetsstorlekarna är:
22st 2:or, 16st 3:or, 28st 4:or och 4st 5:or.
Tio stycken 4:or och samtliga 5:or är byggda som renodlade parhus. Alla lägenheter har balkong och/eller uteplats.

Föreningen har adresser på Bansjövägen, Vidablicksvägen och Liljegränd. Alla gatorna är bilfria och området är naturskönt beläget intill Tyresta Nationalpark.

I Tyresta Nationalpark finns den största och finaste urskogen söder om Dalälven, gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet.

Vill man njuta av naturen men i mindre skala går det utmärkt att promenera till den Barnsjön, en trevlig sjö med ett trollskt intryck. Promenera eller jogga på de fina promenadstråken, spåren och stigarna eller bada från brygga! Det finns även en bastu som kan nyttjas av Korpens medlemmar.

Parkering: Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Carportplats. Går att hyra för 250 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

TV och bredband: Föreningen har avtal med ComHem gällande Kabel tv och bredband. Grundutbud av kanaler och 100/100 Mbit/s internet ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Det finns förråd.

Föreningens renoveringar

Renovering av balkonger 2019

TV

Kabel-tv via ComHem, grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via ComHem, 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

Öppen fiber planerat att installeras 2020

Månadsavgift

Avgift: 5 194 SEK / mån
Inkl. kallvatten, kabel-tv och bredband.

Gårdsplats/innergård

I föreningen finns det 3 st lekplatser, var gård har närhet till sin egna. 2 st på Vidablicksvägen och 1 på Liljegränd.

Driftskostnad

1 000 SEK varav:
Elektricitet: 1 000 SEK

I posten el ingår uppvärmning av bostaden och hushållsel.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.36328 %

Renoveringar

Balkonger 2019
Ommålning av fasad, grått. 2020

Uteplats

Balkong i västligt läge.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Carportplats. Går att hyra för 250 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

Övriga utrymmen

Ett stort förråd i länga hör till lägenheten

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy