Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 935 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

sön 2 feb 15:15 - 15:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK / Utgångspris
Adress
Bergmossevägen 21, Gustavsberg, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
5 448 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad stor och luftig 2:a med Bergmossens generösa och härliga uterum

Lugna och trygga men centralt belägna Bergmossevägen erbjuder nu en helt nyrenoverad lägenhet om hela 78 kvm och 2-3 rum. Området ligger högt och vackert beläget i trevliga Gustavsberg. Lägenheten erbjuder stora härliga ytor, rejäl klädkammare samt en generös inglasad balkong för vistelse nästan hela året om. Lägenheten är inte bebodd sedan den välgjorda totalrenoveringen av kök, väggar och nya, vackra trägolv. Stort sovrum med utsikt mot en skogsdunge. Nyrenoverat kök med dubbelkyl. Stort vardagsrum med möjlighet att dela av ett sovrum till. Badrummet har nytt porslin och är utrustat med badkar. Helkaklade väggar och plastmatta på golvet.
Trevlig förening med fin föreningslokal som medlemmarna kan boka. Här finns även dusch och bastu. Tvättstuga samt grovtvättstuga.
Lekplats med sittgrupp, sandlåda och gungor samt fyra mindre sandlådor finns i området.
Läs gärna mer på föreningens hemsida bergmossen.se

Beskrivning

Övrigt

OM OMRÅDET
Ösbydalen är ett naturskönt område mellan skog och centrum där lugn och trivsel råder. Området vid Holmviksskogen har ingen genomfart vilket medför att trafiken begränsas och området lämpar sig bra för barnfamiljer. Granne med området finns skog med djurliv, svampmarker och möjlighet till bärplockning. Närmaste förskola är Holmviksskolan och närmaste skola är Ösbyskolan (årskurs F-9), båda ligger på promenadavstånd från lägenheten. Vid Ösbyskolan finns en ny konstgräsplan. Det finns även fler skolor och förskolor i närområdet vilket gör Ösbydalen ett mycket populärt område för barnfamiljer. För mer information om skolor och förskolor se www.varmdo.se

Mölnviks Köpcentrum är köpcentrum vilket du når på en kort promenad. Dess centrum har all närservice man kan önska såsom mataffärer, systembolag, apotek, kiosk, restauranger och frisörer. Åt andra hållet når du Gustavsberg som erbjuder även olika fritidsaktiviteter för alla åldrar. Gustavsbergs bibliotek beläget vid centrum. Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Gustavsbergsbadet, en badhusanläggning med bl.a. gym, motionsbassäng, rehabbassäng samt en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor, finns också här.
Gustavsbergs Centrum är knutpunkten för alla bussar på Värmdölandet med sin busscentral och mycket täta turer går härifrån till Slussen. Förbi Gustavsbergs Centrum ligger vackra Gustavsbergs Hamn. Gustavsberg är under mycket positiv utveckling och utvecklas nu till en modern småstad.
Värmdös nyaste kulturtillskott; konsthallen "Artipelag" ligger vid Hålludden. För mer information, se: http://www.artipelag.se/
För den hästintresserade finns "Gustavsbergs Ryttarsällskap och Skärgårdens Rid & Friskvårdscenter" i närområdet. Se www.gurs.se

Buss till Slussen går varje 5:e minut i rusningstid. Övrig tid ca varje 10:e minut. Resan tar ca 40 minuter till Slussen. Det finns även möjlighet att från Mölnviks Köpcentrum även ta direktbuss väg 222 till Slussen.

Här får du alla fördelar med att bo nära naturen och ändå ha storstadens utbud på bekvämt avstånd.

Dokument (pdf)

Planritningar 898120-deklaration.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Gustavsberg-Ingarö.

Storlek

Boarea 78 kvm. Areauppgifter enl föreningen.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

002

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Inga trappor men fönster och balkong ligger ca 1 vån upp.
Hiss finns.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme - kommande
Elförbrukning: 480 kWh/år.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 002
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 88 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-12-03

TV

Kabel-tv ingår i avgiften

Internet

249 kr/ mån

Månadsavgift

Avgift: 5 448 SEK / mån

Driftskostnad

370 SEK varav:
Försäkring: 130 SEK
Elektricitet: 240 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.72567 %
Andel av årsavgiften: 0.74321 %

Uteplats

Stor inglasad balkong

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra för boende. 195:-/mån. Kort kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy