Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fågelbärsvägen 2B, Sturefors, Sturefors
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
3 255 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk hörntvåa med inglasad balkong!

KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA PRIVAT VISNING

Välkommen till denna underbara hörnlägenhet i Sturefors som ligger på tredje våningen i hus med hiss som byggdes 2018! Här kan du njuta ynnesten av att flytta in i en fräsch, stilfull bostad och låta verktygslådan stå i förrådet under en lång tid framöver. Lägenheten erbjuder en boyta om 62 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök.

Låt er tilltalas av den genomtänkta planlösningen där köket och vardagsrummet tillsammans utgör en enda stor, öppen, social enhet. Det stora sovrummet ger dig möjligheten att kunna nyttja ena halvan av rummet till bl.a. barnrum eller kontorsdel. Det väl tilltagna badrummet är helkaklat och utrustat med toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten präglas av ljusa, fräscha ytskikt och det generösa ljusinsläppet från fönster i två väderstreck bidrar till en hög dos av trivselkänsla och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Dessutom har du en rogivande vy ut över de grönskande omgivningarna.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en stor, inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för soffgrupp.

Huset ligger inbäddat i ett lugnt, barnvänligt område med flertalet grönområden nära inpå. Det finns även en lekplats precis intill huset!

Sturefors är ett idylliskt samhälle som blivit omåttligt populärt tack vare det bekväma avståndet in till Linköping. Det tar ca 10 minuter med bil och 20 minuter med buss in till city. Dessutom finns det cykelväg hela vägen in till stan. Bussförbindelserna är goda med täta avgångar. I samhället finns två grundskolor och flertalet förskolor. Det finns även en välsorterad matbutik och en kvarterskrog. Oavsett var i Sturefors du befinner dig har du alltid närhet till naturen. Dessutom finns en trevlig badplats på bekvämt gång/cykelavstånd från huset.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=639158

Beskrivning

Hall
Den inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar, grått klinkergolv och ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? platsbyggda garderober.

Kök
Det moderna, ljusa och öppna köket har vita väggar, ekparkett och rostfria vitvaror. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, frys, mikrovågsugn, varmluftsugn, diskmaskin och fläkt. I övrigt erbjuder köket påkostade material, generösa arbetsytor, släta vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt. Här erbjuds ett rymligt och socialt rum med ekparkett och vita väggar. Här erbjuds härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Utgång till den inglasade balkongen.

Sovrum
Från vardagsrummet når du lägenhetens stora sovrum ? ett harmoniskt rum med ekparkett och vita väggar. Rummet har plats för garderober.

Badrum
Badrummet är stort och fräscht och har toalett, dusch med duschväggar, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk med överskåp för bra förvaring.

Klädkammare
I anslutning till vardagsrummet finns en rejäl klädkammare med god förvaringskapacitet. Här finns platsbyggda garderober.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning Frågelista.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 62 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

S1205

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Blåeld
Organisationsnummer: 769632-8421
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: S1205
Antal lägenheter: 69
Antal lokaler: 0

Brf Blåeld är en bostadsrättsförening med 3 hus och totalt 69 lägenheter. Från tvåor om 50 kvm till treor om 79 kvm.

Färdigställande av husen var hösten 2018.

Värme: vattenburet system med radiatorer kopplat till fjärrvärme. Ventilation: Från- och tilluftssystem med återvinning.

Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang. Varje bostad har en egen mätare och betalar för sin egen förbrukning.

Parkering: 8 st carportplatser samt 61 st parkeringsplatser finns på föreningens mark.
Carport- och parkeringsplatser upplåts genom avtal med föreningen.

TV och bredband: TV och bredband via Telia, tv-paket Lagom samt bredband 100/100 Mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: Byggnaderna har gemensamma trapphus. Gemensam cykelparkering finns i anslutning till byggnaderna. Barnvagns-rullstolsförvaring samt teknik finns i entréerna till samtliga hus. Gemensamma teknikutrymmen som undercentral är belägen i separat byggnad samt fläktrum finns på vindsplan i samtliga hus.

Föreningens ekonomi

Ekonomisk plan registrerades hos Bolagsverket 2018-05-25

TV

Grundutbud Telia Triple Play

Internet

Grundutbud Telia Triple Play

Månadsavgift

Avgift: 3 255 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband

Gårdsplats/innergård

Planteringar, gångvägar, sophus, undercentral, lekplats och cykelförråd/parkering.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.35790 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Har inglasad balkong i österläge

Bilplats

8 st carportplatser samt 61 st parkeringsplatser finns på föreningens mark.
Carport- och parkeringsplatser upplåts genom avtal med föreningen.

Övriga utrymmen

Det finns även cykelförråd, barnvagnsförråd och sopsorteringsrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy