Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 900 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / eller bud
Adress
Kaptensgatan 5, T1, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
4 955 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad 3:a med fint och citynära läge i populära T1

Smakfull och mycket välplanerad lägenhet som präglas av en öppen och social planlösning mellan det rymliga köket och vardagsrummet. Här finner ni också en fin balkong som vetter mot den lugna innergården i soligt söderläge.

Bostaden är genomgående och har stora fönsterpartier som borgar för ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten har ett fint renoverat badrum och genomgående ljusa och neutrala färgval och en egen separat tvättstuga i lägenheten.

Här bor ni i en stabil och välskött bostadsrättsförening. I närheten finns såväl matbutik, pizzeria, dagis och vårdcentral. Gillar Ni att promenera eller motionera finns fina grönområden som Vallaskogen och även med närhet till Gamla Linköping. Området T1 erbjuder även promenad- och cykelavstånd till City, Universitetet, Universitetssjukhuset och Mjärdevi.

- Varmt välkomna på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=626177

Beskrivning

Hall med plats för avhängning och förvaring. I entrén finner ni ett praktiskt mörkgrått stengolv och i hallen ett fint askgolv.

Stort och ljust kök med en bardisk som öppnar upp mot vardagsrummet. Här finner ni vita skåpsluckor, en massiv ekbänkskiva samt en svart kakel över diskbänk/arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadsugn, induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin. Köket har en rymlig matplats för 4-6 personer samt utgång till den mysiga balkongen med nylagd trätrall.

Vardagsrum med plats för större soffa och TV-möbel. Ljusa ytskikt och askgolv.

Renoverat badrum med klinkergolv och helkaklad badrum. Utrustning: Badkar, wc, handfat, kommod, handdukstork och spegelskåp.

Eget tvättrum utrustat med tvättmaskin, tvättställ och torkskåp.

Här finner ni två sovrum, båda med tapetserade väggar. Det lite större sovrummet har askgolv och det andra ekparkett.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Linköpingshus 34-Årsredovisning-2018.pdf Stadgar Linköpingshus nr 34.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Linköpings domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 78 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

28

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1992
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Linköpingshus nr 34
Organisationsnummer: 716425-9298
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 28
Antal lägenheter: 123
Antal lokaler: 0

Föreningen avgränsas av Fridtunagatan i norr, Överstegatan i öster, Gustaf Smiths plats i söder och Kaptensgatan i väster. Härifrån promenerar du till Linköpings mittkärna på tio minuter och till universitetet på en kvart. På gångavstånd finns livsmedelsaffär, vårdcentral och apotek. God tillgång till kollektivtrafik. Vallaskogen och Gamla Linköping ligger i närheten med vackra strövområden och möjligheter till rekreation.

Föreningen omfattar 123 bostadslägenheter i flerfamiljs- och radhus (4 ettor, 47 tvåor, 27 treor, 21 fyror och 24 femmor) med byggår 1990 - 1992. Lägenhetsytan är totalt 10 420,5 kvadratmeter.

Föreningen erbjuder parkeringsplatser i P-hus, cykelförråd, soprum med återvinning och gästlägenhet. Gästlägenheten ligger på Fridtunagatan i anslutning till Gurkans Livs. Föreningen tecknade ett gemensamt elabonnemang 2018, varje lägenhet har separata elmätare och betalar sin el i samband med månadsavgiften till föreningen. Föreningen byter bredbandsleverantör den 1 maj 2019 till A3 och sänker därmed kostnaderna för bredband samtidigt som hastigheten ökar.

Besök gärna föreningens hemsida: www.linkopingshus34.se

Föreningens ekonomi

Föreningen har en mycket stabil ekonomi, inga planerade avgiftshöjningar enligt ordförande. (2020-01-14)

TV

Kabel-tv via Com Hem, ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via A3 upp till 700 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 955 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 275 SEK
Uppskattade siffror.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.68690 %
Andel av årsavgiften: 0.69775 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Fin balkong som vetter mot den lugna innergården.

Bilplats

Garageplats finns ledigt och går att hyra för ca 280 kr/mån, separat kö.
Mc platser går att hyra för 150 kr/mån, separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy