Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK
Adress
Fredriksdalsvägen 9, Villastaden, GÄVLE
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
50 kvm
Avgift
2 338 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus, modern och påkostad tvåa med härlig balkong och gångavstånd till allt Gävle har att erbjuda!

Nu finns chansen att förvärva denna mycket påkostade tvåa, i ett perfekt läge med den unika kombinationen av närhet till natur och centrum.
Lägenheten är rymlig, modern och ligger en trappa upp i en attraktiv förening med direkt närhet till centrum, Boulognerskogen och Högskolan.

Här har du något utöver det vanliga, om du söker en yteffektiv lägenhet i mycket gott skick. Köket från 2015 är utrustat med spotlights, integrerade och rostfria maskiner, totalrenoverat duschrum med kakel, klinker och golvvärme. Vidare har lägenheten genomgående ljuslaserade golv.
Hallen är inbjudande och rymlig med plats för avhängning. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng samt annan önskad möblering. Här finns också en platsbyggd garderob. Vardagsrummet är väl tilltaget, sett till lägenhetens storlek. Från vardagsrummet når du balkongen med härligt solläge.

Brf Lövkojan är en välskött förening. I månadsavgiften om 2338 kronor ingår TV, vatten, värme och källarförråd. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning och Juridiskt ägarskap.

Här bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat Högskolan, köpcentrum, bra kommunikationer, stort utbud av restauranger, caféer och barer. Här har du även närhet till natursköna Boulognerskogen med sitt utbud av fina promenadstråk, utomhusgym och badplats.  Detta är en bostad med ett perfekt läge med närhet till allt Gävle har att erbjuda!

Missa nu inte chansen att se denna toppentvåa! Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

Beskrivning

Köket från 2015 är utrustat med spotlights, integrerade och rostfria maskiner. Målade väggar och Laminatgov.

Vardagsrummet är väl tilltaget sett till lägenhetens storlek. Från vardagsrummet når du balkongen med härligt solläge. Målade väggar och laminatgolv.

Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng samt annan önskad möblering. Här finns också en platsbyggd garderob. Målade väggar och heltäckningsmatta.

Totalrenoverat duschrum med kakel, klinker och golvvärme.

Ny balkong från 2019.

Hallen är inbjudande och rymlig med plats för avhängning. Målade väggar och laminatgolv.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Lövkojan.pdf Stadgar.pdf Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

VILLASTADEN 28:18, Gävle kommun, Skattesats 34.02%.

Storlek

Boarea 50 kvm. Areauppgifter enl. säljare och föreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0270

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1945
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: Isolerglas
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lövkojan
Organisationsnummer: 769624-7167
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0270
Antal lägenheter: 16
Antal lokaler: 0

Parkering: 16 st parkeringsplatser (separat kösystem tillämpas). Parkeringsplats kostar 380 kr/mnd.

TV och bredband: Kabel-TV från Cantab (grundutbud ingår i månadsavgiften). Bredband via Galvenet (betalas separat av bostadsrättsinnehavaren).

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2020-02-27
Energiprestanda primärenergital: 130 /kWh per kvm och år

TV

Kabel-TV

Internet

Bredband

Månadsavgift

Avgift: 2 338 SEK / mån
Ink. Värme, vatten, förråd och kabel-TV

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.45000 %
Andel av årsavgiften: 4.45000 %
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Totalrenoverad 2015

Uteplats

Har balkong

Bilplats

16 st parkeringsplatser (separat kösystem tillämpas). 380 kr per parkering.

Närområde

Kommunikation: Bussförbindelse i omårådet

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy