Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Museigatan 7, Öster, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87.8 kvm
Avgift
5 236 SEK / mån
Rum
3 rum

Inte som andra!

Skulle du vilja ha en bostad som du alltid längtar hem till och som gör dina gäster stumma av beundran? Då är du välkommen till Museigatan 7!

Museigatan tar sej ett eget uttryck mitt i stadskärnan som en egen oas kvar från en svunnen tid med snickarglädje, spröjs och insynsfria små innergårdar med kullersten.

Två trappor upp på 3:e våningen ansluter Ni till en vindsvåning av högre rang.
Högmodernt och påkostat utan att glömma och harmonisera med dess ursprung.

Här möter vitlaserat parkettgolv upp breda listverk och takbjälkar där vi mäter mer än 3 meter till nock i vardagsrummet.
Hela bostaden saknar insyn.

Vardagsrummet; - Vilket rum! -Vackert, ljust och nästan lite spännande i sitt attribut med de synliga takbjälkarna. Ovan de generösa försterpartierna högt, högt upp finner ni ett underbart fönster som återger en känsla om ursprunget.

Här är avgränsningen sådär hårfint perfekt mellan kök och sällskapsytor, där köket harmoniserar och diskret flyter samman med våningens vardagsrum. Detta ger möjligheten att ta kaffet eller kanske avecen utan att skåda middagens disk.
Köket stoltserar med förvaring i mångfald och arbetsytor i sten för ett helt matlagningslag med sin breda och väl tilltagna köksö som sedermera även utgör en perfekt matplats eller barhäng.
Maskinparken erbjuder allt Ni kan behöva med kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, induktionshäll och integrerad diskmaskin.

SOVRUM i talet om 2. båda rymliga nog att delas av för den som tex behöver två barnrum. Här är det enkelt att sätta in garderober och förvaring efter behov.

DUSCHRUM/WC som hämtat ur ett inredningsmagasin med sitt tidlösa och exklusiva ljusa Carrara marmor ackompanjerad av en inredning av exklusivare mått.


Ni erbjuds något så mycket mer värdefullt än en liten balkong, ett par trappor ner ger den privata innergården utrymme för de få lägenhetsinnehavarna att fina sin egen oas för morgonkaffe, grillning eller en stund i solstolen sommartid, av stadens rika liv varken syns eller hörs något här inne.
För den rastlösa vilar dock det stadens utbud som en förlängd arm utanför, där den första solen kan intas med fötterna dinglande på en brygga längs strandpromenaden, för att senare flanera kring Atollen och Öster citys rika utbud och slutligen se solen gå ner från en av uteserveringarna.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy