Länk kopierad!
Bilder Redo
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 250 000 SEK

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 090 000 SEK
Adress
Fagottgatan 4, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59.5 kvm
Avgift
3 128 SEK / mån
Rum
2 rum

2:a med vidsträckt utsikt!

Bekvämt boende med hiss och härlig vidsträckt utsikt. Gångavstånd till både Frölunda Torg shoppingcenter och till härliga havsbad. Goda kommunikationer och nära spårvagn.

Beskrivning

Välkommen till Fagottgatan 4!

Hallen: Här kommer du in till en rymlig hall med exemplariska förvaringsmöjligheter.

Det finns gott om plats för att hänga ytterkläder och skor. Väggarna är målade i ljusgrått och på golvet har man behållit den fina ekparketten. Hallen binder samman bostadens samtliga rum.

Kök: Här möts du av ett stilrent och modernt kök från 2015 fortfarande som nytt. Här finns vita släta skåpluckor och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Valnötsbänkskivor med infälld diskho matchar kökets golv och bryter fint mot det i övrigt ljusa köket. Köket har gott om förvaringsutrymmen och goda avlastningsytor. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, rostfri varmluftsugn, kyl/frys, integrerad diskmaskin och en inbyggd rostfri mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är från 2015.

Väggarna är målade i ljusgrå ton och på golvet ligger det laminatgolv.

Från köket är det utgång till den inglasade balkongen.

Balkongen: Till lägenheten hör en inglasad balkong som är belägen åt nordväst där man kan njuta av kvällssolen. Utsikten bjuder på fina vyer över området och det finns plats för en mindre soffa och bord. På golvet ligger det trall.

Badrummet: Badrummet totalrenoverades i samband med stambytet i fastigheten 2006. Väggarna är helkaklade i en beige ton samt en fondvägg med grått kakel. Badrummet är välutrustat med vägghängd WC, tvättställ med underskåp, två badrumsskåp, handukstork, toppmatad tvättmaskin och dusch med vikbara glasdörrar. Badrummet bjuder på bra belysning via takspotlights.

Vardagsrum: Vardagsrummet bjuder på rikligt med ljusinsläpp med fönsterpartier åt nordost samt fönster åt nordväst. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Även här är den vackra ekparketten bevarad och väggarna är målade i ljusgrå ton.

Sovrummet: Här kommer du in i ett rofyllt sovrum med väggar målade i mörkblå ton. Även här finns ett härligt ljusinsläpp samt helt nya stora garderober med spegeldörrar. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sidobord. På golvet ligger det laminatgolv.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 59.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

468

Våning / hiss

Våning 6 av 12.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1963

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Ruddalen 1
Organisationsnummer: 757201-7312
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 468
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E

Månadsavgift

Avgift: 3 128 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.1381 %
Andel av årsavgiften: 0.13816 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy