Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 375 000 SEK
Adress
B103, Falsterbo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 429 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiva bostadsrätter mitt i anrika Falsterbo.

Nu skapas 19 bostadsrätter i de två kringbyggda korsvirkeslängorna som tillsammans utgör Norregård, just invid Gröna torg i centrala Falsterbo. Med såväl varsam som bestämd hand, förädlas de anrika längorna till vackra våningar, där byggnadernas unika formspråk behålls och lyfts fram i en finstämd balans med funktionalitet och modernitet. Uteplatser, orangerier och balkonger öppnar upp lägenheterna på ett genomtänkt sätt och även om alla lägenheterna kommer att vara unika i sitt slag, finns ändå en arkitektonisk röd tråd som står garant för den gemensamma upplevelsen av genuint trivsamma boendemiljöer. Närmiljön designas efter livsnjutarens livssyn med uppvärmd utomhuspool, bastu, vinkällare och annat som sätter värde på tillvaron, och denna grundtanke kommer att bli själva signumet för ?Näsets lilla pärla?.

En gästlägenhet skapas för att underlätta besök från släkt och vänner, och Gröna torg restaureras för att bland annat hysa en tillräcklig mängd parkeringsplatser.

Inramningen med Falsterbohus slottsruin, kaptensgårdar, 1300-talskyrkan och Sveriges äldsta fyrplats gör att detta är en plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den. De prisbelönta, kritvita stränderna omfamnar hela udden och närservice i form av matbutik och restauranger finns runt knuten.

Prestigeprojektet på Skånes alldeles egna Riviera beräknas ha inflyttning under våren 2021.

Bostadsfakta

Kommun

Vellinge kommun.

Storlek

Boarea 85 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

B103

Våning / hiss

Våning 1 av 2.

Föreningen

Lägenhetsnummer: B103
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 429 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.0366 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy