Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK
Adress
Hästskovägen 16D, Stadsskogen, STRÄNGNÄS
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
3 337 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Väldisponerad 3:a!

Väldisponerad 3:a i populär förening! Nyrenoverat kök ifrån 2019, stor balkong och genomgående ljus färgsättning. Delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Nya golv ifrån 2019. Påkostad belysning i form av spotlights. Låg månadsavgift där hushållsel/värme/VA är inkluderat. Strängnäs centrum & resecentrum nås med en kort promenad. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Entréhall
Välkomnande entréhall med förvaringsmöjligheter i form av hatthylla etc. Genomgående enhetligt laminatgolv i hela lägenheten ifrån 2019.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med spotlights samt vit färgsättning. Delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum.

Kök
Fräscht nyrenoverat kök ifrån 2019. Vita skåpluckor samt generösa bänkytor. Separat matplats som rymmer flera middagsgäster. Utrustning: Kyl & frys i fullstorlek. Induktionshäll med tillhörande spisfläkt - aldrig använts. Ugn.

Sovrum 1
Stort sovrum med vitmålade väggar och flertalet garderober. Fönster.

Sovrum 2
Generöst sovrum i ljus färgsättning. Goda förvaringsmöjligheter i form av flera garderober.

Badrum
Badrum inrett med kakel & våtrumsmatta. Fönster skapar trevligt ljus tillsammans med spotlights. Utrustning: Badkar, wc, handfat, spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsbänk.

Klädkammare
Väldisponerad klädkammare med flera hyllor.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2018 Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 79 kvm. Areauppgift enligt säljare..

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1101/202

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Kungsfågeln
Organisationsnummer: 719500-1040
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1101/202
Antal lägenheter: 104
Antal lokaler: 0

Föreningen äger fastigheterna Kungsfågeln 7, Grönsångaren 3 och Lövsångaren 1. Fastigheterna är bebyggda med 7 st 2-våningsbyggnader och innehåller totalt 104 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Gemensamma lokaler: Samlingslokal och hobbyrum.

Föreningens renoveringar

Inga större renoveringar är planerade.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 337 SEK / mån
ink hushållsel/värme/VA

Driftskostnad

200 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.38900 %

Renoveringar

2019 Kök
2019 Laminatgolv hela lägenheten
2019 Målning väggar

Uteplats

Stor och trevlig balkong. Möjligt att möblera med utemöbler.

Bilplats

Separat kösystem till garageplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy