Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Sturegatan 99A, FALUN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
91 kvm
Avgift
5 366 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus, nyrenoverad och hemtrevlig trerumslägenhet (möjlig 4:a) med mycket centralt läge

På Sturegatan 99A välkomnas du in i denna hemtrevliga lägenhet som är ett härligt och okomplicerat hem i toppskick. Varje detalj i denna lägenhet är genomtänkt för att skapa ett stilfullt och harmoniskt hem. Här bor du på 91 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En påkostad bostad med stora fönster som släpper in mycket ljus. Med enkla medel kan man förvandla lägenhetens stora walk-in closet till ett extra rum alt. kontor och helt plötsligt har man en fyrarummare.

Till lägenhetens höjdpunkter hör ett stort, socialt och öppet kök med bra förvaringsmöjligheter nyare vitvaror och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är smakfullt renoverat och påkostat. Här finns toalett, duschvägg i glas, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och spotlights. Vardagsrummet har vitmålade väggar varav en panelvägg med inbyggda spottar. Lägenhetens vackra mörka trägolv är genomgående och bryter på ett smakfullt sätt av den i övrigt ljusa lägenheten som erbjuder stora fönster, mycket dagsljus och fint ljusinsläpp från två väderstreck.

Beskrivning

Kök
Det stora, sociala och öppna köket har ljusa väggar och mörkt golv. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, påkostade material och gott om plats för matbord och stolar. Som en del av köket har man även ett socialt och öppet matrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet har vitmålade väggar och här går du på ett mörkt golv. Stora fönster, mycket dagsljus och fint ljusinsläpp gör rummet till en härlig samlingspunkt för hela familjen.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom ? ett stort, inbjudande och ljust rum medvit väggar och samma vackra golv som återfinns i resterande lägenheten. Från rummet når man lägenhetens stora och välplanerad walk in closet.

Sovrum 2
Detta sovrum används idag som gästrum men fungerar lika bra som ett ev. barnrum. Rummet är rogivande och har gott om plats för både garderob och dubbelsäng alternativt så finns det plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Vitmålade väggar och har mörkt golv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum 1
Detta nyrenoverade, smakfulla och påkostade badrum renoverades 2018. Mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel samt utrustat med toalett, duschväggar i glas, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och spotlights.

Gästtoalett
Bostadens gästtoalett renoverades 2018 och är ljus fin och fräsch. Här finns toalett, kommod och spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun.

Storlek

Boarea 91 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 366 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.38045 %
Andel av årsavgiften: 2.38045 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy