Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 670 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Skogsbovägen 24, Gustavsberg, GUSTAVSBERG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
45 kvm
Avgift
2 885 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Med 32 kvm balkong mitt i naturen och nära centrum

Uppe på våning 5 ligger denna 2:a om generösa och ljusa 45 kvm. Här har man himmelsljus från två väderstreck och en otrolig balkong om hela 32 kvm, som sträcker sig runt hörnet på huset, med utsikt över sjön, Ösby Sjöpark är ett helt unikt område i Gustavsberg som både ligger nära centrum och med friluftsliv inpå knuten.
Med hissen upp från porten i nr 24 - hus 1 - kliver du in i en bra hall med skjutdörrsgarderob för ytterkläder och annat. Lägenheten öppnar sig mot utsikten och ett snyggt och trevligt kök med plats för stort matbord i öppen plan med vardagsrummet. Gott om förvaring och bänkyta i köket och fönster mot både sjön och skogen. Härifrån öppnar man dörren ut till utelivet och utsikten på balkongernas balkong. Sovrummet har fönster mot en helt fantastisk vacker skogsbacke. Mitt ute i naturen! Här finns gott om förvaring i garderob med skjutdörrar. Badrummet har dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Ett fräscht gym finns i hus 4, för den som vill träna inomhus. Till varje lägenhet hör ett förråd.
Föreningen har också ett övernattningsrum som medlemmarna kan hyra till sina långväga gäster.
Närheten till Gustavsbergs centrum där det finns köpcentrum, serviceinrättningar och bra kommunikation är också en stor fördel. Dessutom nära till Gustavsbergs hamn med sina butiker och krogar, Artipelag samt inte minst Stockholms skärgård.

Övergripande materialbeskrivning:
Ekparkettgolv, ljusgråmålade väggar och fönsterbänkar i kalksten.
Klinkergolv i hallen.
Kök: Vita köksluckor och mörkgrå bänkskiva. Utrustning: Häll, ugn, kyl/frys och diskmaskin.
Badrum: Svart klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna. Duschväggar från Svedbergs. Wc, tvättställ, dusch, tvättmaskin, torktumlare och komfortvärme.

Föreningen omfattar 73 lägenheter från 24 m² upp till 118 m². Utöver den spännande arkitekturen bjuder lägenheterna på balkonger och terrasser utöver det vanliga, från 8 m² upp till 178 m².

Parkering: Under huset finns ett garage med 9 platser. Hyran för garageplatserna är 1 250 kr/månad. Inom fastigheten finns 45 stycken utomhusparkeringar att hyra. Hyran per plats är 500 kr/månad. Sex av parkeringsplatserna är utrustade med laddstolpe för elbil. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte lägenheterna utan tecknas genom ett eget hyresavtal.

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Gustavsberg-Ingarö.

Storlek

Boarea 45 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

152

Våning / hiss

Våning 5 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme
Elförbrukning: 780 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: BRF Ösby Sjöpark 1
Organisationsnummer: 769633-7471
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 152
Antal lägenheter: 73
Antal lokaler: 0

Parkering: Inom föreningens fastighet finns 54 parkeringsplatser tillgängliga att hyra: 9 i garage och 45 utomhus (vara 6 st m laddstation för elbil)

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till ett fiberkoaxialnät. IP-telefon- och analoga tv-uttag samt uttag för bredband finns i varje lägenhet. Avg för gemensamt bredbandsavtal tillkommer månadshyran.

Gemensamma utrymmen: Lägenhetsförråd finns till varje lägenhet. Tillgång till gym i hus nr 4 - Skogsbovägen 18. Tillgång till övernattningsrum finns i hus 1. Källsorteringsrum finns i hus 1. Underjordsbehållare för brännbart och matavfall finns på fastigheten.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

com hem

Internet

com hem

Månadsavgift

Avgift: 2 885 SEK / mån
ComHem tillkommer med 180 kt/mån

Driftskostnad

280 SEK varav:
Försäkring: 117 SEK
Elektricitet: 163 SEK

Hemförsäkring i IF, förmån

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.101 %
Betalas av: Köpare

Bilplats

Inom föreningens fastighet finns 54 parkeringsplatser tillgängliga att hyra: 9 i garage och 45 utomhus (vara 6 st m laddstation för elbil)

Övriga utrymmen

Se under föreningen

Närområde

Allmänt om området: Ösby Skogspark ligger centralt nära Gustavsbergs centrum men ändå avskilt och naturnära och med utsikt över Ösby träsk.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy