Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Klövergatan 2B, Tannefors, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47 kvm
Avgift
3 029 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Inflyttningsklar tvåa med stor och mysig uteplats!

Belägen på markplan hittar du denna tvårummare som är såväl öppen som modern. Denna unika och helt nyproducerade lägenhet erbjuder en boyta om 47 kvadratmeter samt hög materiell standard, bra planlösning och härlig atmosfär.

I den trevliga och inbjudande hallen i denna lägenhet finns inbyggda garderober, säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett rymligt, lättmöblerat och trevligt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det stora, moderna och ljusa köket med generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett harmoniskt, rogivande och stort sovrum med garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng och 1 övriga sovrum. Badrummet är stort och fräscht med toalett, duschvägg, kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, förvaringsskåp och handfat.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och mysig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder kvällssol, lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar.

Brf Brandstationen 3 är en av totalt tre bostadsrättsföreningar som är i produktion av JM. Här bor du med närhet till vackra promenadstråk längsmed Stångån, restauranger, tågstation, gym, caféer samt goda kommunikationer via bil, cykel eller via fots. Värme, kallvatten, källarförråd, bredband och tv ingår i avgiften om 3 029 kr.

Tillträde kan ske omgående. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Den trevliga och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och ljust golv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, inbyggda garderober, säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter.

Kök
Det stora, moderna och ljusa köket har ljusa väggar och ljust golv. Utrustningen består av induktionshäll, kombinerad kyl/frys, fläkt, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett rymligt, lättmöblerat och trevligt rum med ljust golv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och gott om plats för soffgrupp.

Sovrum
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom, ett harmoniskt, rogivande och stort rum med ljust golv och ljusa väggar. Rummet har garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Badrum
Stort och fräscht badrum med toalett, duschvägg, kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, förvaringsskåp och handfat. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Uteplats
Via vardagsrummet finner du en stor och mysig uteplats med kvällssol, lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot innergården.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 47 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

61002

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019-2020
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brandstationen 3
Organisationsnummer: 769635-9640
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 61002
Antal lägenheter: 83
Antal lokaler: 3

Energideklaration

Status: Utförd

TV

Tv via Telia ingår i månadsavgiften.

Internet

Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 029 SEK / mån

Driftskostnad

385 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
VA: 60 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Uppskattade siffror.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Stor och härlig uteplats med utsikt mot innergården.

Bilplats

Garage finns beläget i källaren. Platser finns mot kostnad om 1 100 kr/mån. 2020-03-16.

Övriga utrymmen

Källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy