Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
BRF Hemlängtan Vagnhärad, Trosa, Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
0 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nya och fräscha lägenheter i Södra Husby ger dig hemlängtan!

60% ÄR REDAN BOKAT. FÖRST TILL KVARN! Med härligt centralt och naturnära läge i Södra Husby ligger Brf Hemlängtan Vagnhärad i Trosa kommun. Sjötorps Hus AB kommer att uppföra 20 välplanerade bostadsrätter med mycket hög standard uppdelat i två huskroppar med en tillhörande carportbyggnad samt utvändiga förråd. Husen består av totalt 20 ljusa lägenheter i varierande storlek i två våningsplan varav 18 st 3:or och 2 st 2:or. Lägenheterna på bottenplan har alla tillgång till en egen altan och trädgård. Det övre våningsplanet erbjuder stora balkonger om vardera cirka 10 kvadratmeter i bästa västerläge. Lägenheterna håller hög standard i byggnation och inredningsval. Välkommen!

Beskrivning

Brf Hemlängtan erbjuder ett bekvämt boende med fullutrustat kök och helkaklade badrum. Alla lägenheterna har tillgång till en egen balkong eller uteplats i bästa västerläge. Husen utstrålar kvalité. Här bor du i ett nybyggt, miljövänligt och hållbart hem i trästomme med solceller på taket. Planlösningarna är öppna och moderna och materialstandarden genomgående hög. Allt för att du ska kunna flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt.
Det är klinkers i entrén och ljusa trägolv från Kährs i övriga torra utrymmen i lägenheten. Köket är ljusgrått från Marbodal och vitvaror från Siemens. Badrummet är helkaklat med inredning från Swedbergs och har en kombinerad tvätt/torkmaskin

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Projekt sida -Sjötorps Hus AB

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.65%.

Församling

Trosa.

Våning / hiss

Entré till fastigheten via takad trapp. Takad loftgång på övre plan.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2020/2021
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Fiber

Internet

Fiber

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Välj mellan balkong eller altan ca 11 kvm. Grästäppa i markplan

Grästäppa med skötselansvar

Storlek: 10 kvm.

Bilplats

Carport eller bilplats.

Närområde

Allmänt om området: I Vagnhärad finns flera förskolor, en åk f-6 skola samt en åk 7-9 skola, affärer samt ett nyrenoverat badhus. Brf Hemlängtan ligger nära tågstationen och det är endast 40 minuter till Stockholm, 17 minuter till Södertälje, och 22 minuter till Nyköping.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy