Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mellangatan 29, Liljeholmen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
2 833 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Varmt välkomna till Mellangatan 29 och populära Liljeholmen!
Här bor Ni granne med grönskande Liljeholmsparken och har smidigt gångavstånd till såväl Vätterstranden som till Jönköpings city. Fritt ifrån insyn finner Ni denna välbevarade pärla om hela 80 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är stilren och har en optimal planlösning - ett exklusivt boende med fräscha ytskikt och vackra golv. Förutom genomgående ljusa väggar och tak blir bostaden bortskämd med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Är det av intresse att avnjuta solens alla soltimmar finns det möjlighet till detta på den härliga balkongen. Här är alla ytor väl tilltagna och dessa 80 kvm känns nog lite mer än vad de egentligen är.

Köket inger en modern touch och har ljusa väggar och tak samt en stor matplats. Båda sovrummen är väl tilltagna där det ena vänder sig mot innergården och det andra förlängs med en balkong mot söder. Under 2018 totalrenoverades badrummet i lyxigt och ljusa toner med en exklusiv layout utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Köket totalrenoverades också 2018 och här erbjuds nu både rejäla avlastningsytor och gott om förvaring samt flera köksmaskiner placerade i bekväm arbetshöjd. Även golv och väggar renoverades med enhetliga material 2018.
Helt enkelt en välplanerad och rymlig bostadsrätt som erbjuder det mesta, men framförallt en nyskickskänsla då man sammanfattningsvis kan poängtera att det handlade om en totalrenovering av hela bostaden.

Föreningen Fyris är en lågt belånade och ekonomiskt stabil förening som har en god ekonomi vilket återspeglar sig i den låga månadsavgiften. Enbart hushållselen och en hemförsäkring tillkommer.

Läget på Mellangatan är ett eftertraktat område med närhet till grönskande Liljeholmsparken för avkoppling, promenader och lek med barnen. I närområdet finns matbutik, pizzeria och goda kommunikationer. Vätterstranden bjuder på naturupplevelser året runt och under sommarhalvåret blir det en självklar samlingsplats vid sandstranden och volleybollnäten. Med en kortare cykeltur eller promenad tar Ni er till centrala Jönköping där det mesta finns tillgängligt. Asecs köpcentrum med alla tänkbara bekvämligheter nås via promenad, buss eller cykeltur enbart 1 km bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy