Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Rimfrostgränd 1, Centrala Tyresö, TYRESÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
4 118 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 2 rok i Norra centrum!

Denna möjliga trea är REDO för försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Nyproducerad 2 rok på våning 4 med balkong mitt i hjärtat av Tyresö!

Välkommen till en påkostad och nyproducerad 2 rok med gott om förvaring och i absoluta toppskick!
I ett centralt läge erbjuds nu möjlighet att köpa en central lägenhet med balkong mitt i centrum. Badrummet är påkostat med marmorliknande kakel och måste ses!
Garage nås från hiss och Tyresö centrums portar finns runt hörnet med tillgång till allt man kan önska sig i vardagen.

- Tillträde enligt önskemål (Omgående-långt)
- Möjlig 3 rok
- Stor balkong
- Väldigt påkostade tillval
- Helkaklat badrum
- Rymligt tillhörande förråd & garage i huset
- Tyresö centrum ligger 100m från porten

Rimfrostgränd 1 ligger i den nya stadsdelen Norra Tyresö centrum, där man bygger för en hållbar livsstil genom bland annat miljöklassificerade bostäder samt gator med gående och cyklar i fokus.
Brf Grönskan uppfört av SMÅA ligger i ett perfekt läge vid centrum med bostäder på våningar som mixas med butikslokaler i bottenvåning.

Redan i trapphuset får man känsla av nytt och fräscht. Husen stod klara hösten 2019 och husens exteriör är modernt stadsmässiga emot gatan och trevligt småskaliga emot den grönskande innergården. Här har man byggt med fina tegelfasader som är gediget, hållbart och åldras vackert samt tak täckta av gröna sedumväxter vilket bland annat är ljuddämpande, tar hand om dagvattnet och har en isolerande effekt.
På den grönskande innergården finns lekhus i trä för barnen, gräsyta för bollspel och sittplatser för fika eller middag. Innergården fylls även av grönska i form av olika perenner, träd, buskar och planteringar samt ett trevlig fågelbad. För de med gröna fingrar finns odlingslådor att påta i.
Från trapphuset kan man ta hissen direkt ner till garaget. I garaget finns det även parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum och det tillhörande lägenhetsförrådet.

Lägenheten har genomgående ekparkett och vita väggar. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet vilket gör att lägenheten enkelt går att göra om till en 3 rok. Vardagsrummet och kök ligger i en öppen och social planlösning med flera fönster som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket från VEDUM är högklassigt rakt igenom där snickerierna går i vitt och ovanför bänkskivan sitter lyxiga kakelplattor med marmorliknande och blank finish.

OMRÅDET:
Här har ni endast 1 min gång till Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel.
I närområdet finns flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, rackethall, populära skolor, vårdcentraler samt bankkontor.
Kommunikationerna från Tyresö Centrum är suveräna med täta avgångar till Stockholm City, Nacka, Haninge såväl som resterande delar av Tyresö.

På det stora hela ett inflyttningsklart drömboende där ni bara kan flytta in och njuta från första stund av nyproduktion.
Ta chansen och kontakta ansvarig mäklare för mer information eller förhandsvisning.

VÄLKOMMEN HEM

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 66 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1402-3

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Grönskan Tyresö
Organisationsnummer: 769632-0659
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1402-3
Antal lägenheter: 47
Antal lokaler: 3

I den nya stadsdelen Norra Tyresö Centrum uppför SMÅA Brf Grönskan. Här byggs lägenheter med butikslokaler i bottenvåningen som bidrar till ett livfullt kvarter. Ovanför butikerna ligger fem våningsplan med totalt 47 lägenheter. På våningsplanen högs upp ligger 9 exklusiva radhus. Husen byggs i tegel och färgerna varierar för varje trapphus. Från varje trapphus kan du ta hissen direkt ner i garaget, här finns även platser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykelrum, miljörum samt lägenhetsförråd.

Parkering: Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för ca 1000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om cirka 1200 kr/månad

TV och bredband: Telia Triple Play ingår i avgiften. Innehåller bredband, digital-TV kanaler, digitalbox och abonnemang för IP-telefoni (samtalskostnad tillkommer).

TV

Telia Triple Play ingår i avgiften. Innehåller bredband, digital-TV kanaler, digitalbox och abonnemang för IP-telefoni (samtalskostnad tillkommer)

Månadsavgift

Avgift: 4 118 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, TV, Bredband, IP-telefoni samt rymligt förråd.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Balkong helt utan insyn

Bilplats

Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för cirka 1000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om cirka 1200 kr/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy