Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skogslyckegatan 1B, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81.6 kvm
Avgift
4 437 SEK / mån
Rum
3 rum

Tilltalande gavellägenhet med stor inglasad balkong

Ypperligt tillfälle att förvärva en ljus, tilltalande gavellägenhet i attraktiva Brf Munkgården i hjärtat av Johannelund. Denna bostad är en trea som är möjlig att omvandla till en fyra utan större ansträngningar. Här bor man bekvämt på tredje våningen i hus med hiss. Läget är fenomenalt - en kort promenad bort ligger Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, frisör, apotek, pizzeria och bageri.

Här erbjuds en smart planlösning med rymlig entréhall, stort, nykaklat duschrum, luftigt vardagsrum med tillhörande matsal (som går att göra om till ett tredje sovrum), rymligt kök med matplats, två sovrum samt en stor klädkammare som kan användas som såväl förvaringsutrymme som ett extra rum. Den stora, inglasade balkongen är ett glädjeämne för sig med sitt trevliga läge in mot innergården och ett soligt söderläge.

Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket bidrar till trevliga ljusinsläpp och en hög trivselkänsla.

Brf Munkgården är en välskött och stabil förening med bra ekonomi och god förvaltning. Här får du tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, övernattningslägenhet, garage, parkeringsplats och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften på 4 437 kr ingår värme, vatten och avlopp, kabel-tv, förråd samt bostadsrättstillägg. Föreningen har en härlig gemenskap och anordnar bl.a. grillkvällar, vernissage, fikastunder - en förening att trivas i!

Här erbjuds ett tryggt boende i ett lugnt och omtyckt bostadsområde som är barnvänligt med flertalet lekparker, förskolor och skolor i närheten. Ett stenkast bort ligger Johannelunds centrum med bl.a. matbutik, bibliotek, apotek, vårdcentral, frisör och pizzeria. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Härliga promenadstråk längs med den intilliggande Stångån där ni även finner en badplats och beachvolleybollplaner!

Varmt välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=641354

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy