Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gullbergsgatan 18, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
91 kvm
Avgift
4 626 SEK / mån
Rum
4 rum

TOPFLOOR MED INGLASAD BALKONG OCH TAKTERRASS

Nu tillsaluför vi ett drömboende för dig som vill bo i en helt ny lägenhet, högst upp i huset och med en stor balkong och en terrass.

Med ett fantastiskt gavelläge med grönområde precis utanför ligger denna lägenhet helt perfekt. Stora sociala umgängesytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, tre bra sovrum, två helkaklade våtrumsmiljöer med både dusch och wc och en stor klädkammare, till det lägger vi till ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren, inglasad balkong mot innergården om hela 7 kvm och en stor terrass om 11 kvm.

Husen stod inflyttningsklara hösten 2017 och har en fascinerande och vacker gatufasad, klädd med blåsvart Ivar skiffer och detaljer i kopparkulör. Balkongerna mot gatan består av perforerad plåt, även dem i kopparkulör. Terrasserna på takvåningen har svarta räcken och är överbyggda med tak. Hela huset vilar på en rustik granitsockel.

Brf Teatern består av 4 våningar och en takvåning med sammanlagt 55 bostadsrättslägenheter. I källaren finns garage, lägenhetsförråd, cykelförråd och allmänna driftsutrymme.

Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden.

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Så på visningen delar vi inte längre ut några prospekt. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=623528

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy