Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 745 000 SEK
Adress
Gullbergsgatan 18, Gottfridsberg, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81.8 kvm
Avgift
3 915 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyligen producerad gavellägenhet om fyra rum och kök med uteplats

Välkommen till denna rymliga gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds en boyta om 81.8 kvadratmeter som fördelas på tre till fyra rum och kök. Denna bostad på första våningen bjuder bland annat på fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och mycket dagsljus.

I den stora och inbjudande hallen i denna lägenhet finns hatthylla, säkerhetsdörr, inbyggda garderober och klädhängare. Vidare har vi ett mysigt, stilrent och öppet vardagsrum som bjuder på härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och plats för stor soffgrupp. Det moderna, öppna och ljusa köket med generösa arbetsytor, stora fönster, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett inbjudande, harmoniskt och fint sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng och ett övriga sovrum. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, stort badkar, kommod, handfat, torktumlare, tvättmaskin och förvaringsskåp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en charmig och Trevlig uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från köket och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Brf Teatern består av 4 våningar och en takvåning med sammanlagt 55 bostadsrättslägenheter. I källaren finns garage, lägenhetsförråd, cykelförråd och allmänna driftsutrymme.

Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden.

Bostaden är registrerad i HSB´s register som 3 rum och kök, säljaren har inrett den som 4 rum och kök.Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=626904

Beskrivning

Hall
Den stora och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? hatthylla, säkerhetsdörr, inbyggda garderober och klädhängare.

Kök
Det moderna, öppna och ljusa köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, frys, mikrovågsugn, ugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, stora fönster, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett mysigt, stilrent och öppet rum med parkettgolv och grå väggar. Här erbjuds härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom ? ett inbjudande, harmoniskt och fint rum med parkettgolv och grå väggar. Rummet har rymliga garderober och plats för dubbelsäng.

Sovrum
Ett ljust, charmigt och lite mindre sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för säng. Ljusa väggar och har parkettgolv.

Sovrum
Ett litet sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Detta rum med grå väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum klädkammare eller avlastningsrum.

Badrum
Stort, fräscht och smakfullt badrum med toalett, stort badkar, kommod, handfat, torktumlare, tvättmaskin och förvaringsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Uteplats
Från köket finner du en charmig och Trevlig uteplats med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot innergården.


Bostaden är registrerad i HSB´s register som 3 rum och kök, säljaren har inrett den som 4 rum och kök.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 81.8 kvm.

Rum

3 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

0044

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Teatern
Organisationsnummer: 769628-3931
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0044
Antal lägenheter: 55
Antal lokaler: 0

Internet

Digital-TV, bredbandstelefoni samt bredbandsanslutning ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 915 SEK / mån
I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband och Tv samt br-tillägget till hemförsäkringen.

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Du debiteras för den faktiska kostnaden av förbrukning av varmvatten och hushållsel. Den kostnaden kommer på månadsavgiften med ca 3 mån förskjutning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.98131 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Från kök når du ut till den trevliga uteplats med eftermiddag/kvällsol.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy