Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Traneredsvägen 35B, Påvelund, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
3 696 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

ATTRAKTIV FYRA med radhuskänsla och stor härlig uteplats i skönt söderläge. Trerumslägenhet som är omgjord till fyra rum med snyggt renoverat badrum och exklusivt kök med Italiensk design. Omtyckt område nära affär, skola och busshållplats..

Beskrivning

Välkommen till en helt renoverad lägenhet i toppskick som har en mycket bra planlösning.
Hallen har plats för förvaring vid entrén.

Till vänster i hallen finner ni det snyggt renoverade badrummet. Vita stora kakelplattor och gråsvarta klinkers med golvvärme. Utrustningen består av ett elegant handfat i sten med kommod, toalett, dusch och tvättmaskin.

Bredvid badrummet finns det läckra köket. Vit köksinredning med Italiensk design samt diskreta metallbeslag och laminatarbetsbänk med en glasskiva bakom. Under skåpen sitter dimbara spotlights för god punktbelysning. Köksutrustningen är från Siemens och består av stor kyl, stor frys, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Matplatsen är stor, rymlig och har gott om plats för större middagsbjudningar. Ljust vitbetsat ekgolv från Kährs och målade väggar.

Från köket når ni sovrum 1. Detta rum har plats för större säng och även ett skrivbord om ni önskar det. Här finns det gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Likadant fint ekgolv som i resten av lägenheten och målade väggar.

Rakt fram i hallen finns sovrum 2. Även detta rum har plats för större säng och används idag som föräldrasovrum. Här finns det också en skjutdörrsgarderob till förvaring. Likadant fint ekgolv som i resten av lägenheten och målade väggar.

Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och matgrupp. Här har ni gott om fönster ut mot trädgården som gör att ljuset strålar in. På denna sidan av lägenheten finns en altan i härlig söderläge och en gräsmatta. Här kan ni sitta och njuta i stora sällskap under den sköna årstiden. Ljust vitbetsat ekgolv från Kährs som i resten av lägenheten och målade väggar.

Från vardagsrummet når ni sovrum 3. Även detta rum har gott om plats och en skjutdörrsgarderob till förvaring. Likadant fin parkettgolv som i resten av lägenheten.

Övrigt

Påvelund är ett populärt område som har nära till allt. Den perfekta mixen med grönskande natur, härlig havsmiljö med småbåtshamnar och sköna havsbad samt ca 10 minuter från citys med alla nöjen och butiker. Det finns dessutom ett eget motionscenter i området med motionsslingor i vacker natur och både tennis-, badminton- och bordtennisklubb. Här bor barnfamiljen tryggt med bra förskolor och skolor i närheten. Toppenläge!

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 81 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bryggdäcket
Organisationsnummer: 716408-9174
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 54
Antal lokaler: 5

Energideklaration

Energiprestanda primärenergital: 116 /kWh per kvm och år

TV

ComHem

Internet

Gothnet och även via ADSL med fritt val av leverantö.

Månadsavgift

Avgift: 3 696 SEK / mån
i avgiften ingår värme, vatten och kabel-Tv.

Driftskostnad

750 SEK varav:
Försäkring: 250 SEK
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.02050 %
Andel av årsavgiften: 2.07864 %

Uteplats

Stor härlig uteplats där det finns både altan och gräsmatta med rätt soligt söderläge.

Övriga utrymmen

Ett förråd på tomten och ett vindsförråd samt en tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy