Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östgötagatan 8E, Brinken, Motala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82.7 kvm
Avgift
3 166 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Bekvämt boende för låg månadsavgift

Välkomna till Östgötagatan 8E. Här bor Ni i trivsamt bostadsrättsradhus med inglasad uteplats, grästäppa och egen parkeringsplats precis utanför den egna entrén, dessutom för en låg månadsavgift.

Planlösningen erbjuder praktiskt kök med matplats, helkaklat duschrum med tvättmaskin, ett rymligt sovrum och en möblerbar hall på entréplanet. En trappa upp finns stort och luftigt vardagsrum med öppet till nock, sovrum samt ytterligare ett sovrum/kontor. Utöver den totala bostadsytan om 82,71 kvadratmeter finns ett rejält vindsutrymme som kan användas för förvaring. Utvändigt finns en inglasad uteplats mot baksidan och en grästäppa som vetter mot den gemensamma innergården. En parkeringsplats på plattsatt yta utanför ytterdörren ingår i avgiften.

Under år 2019 har föreningen borrat för bergvärme. Denna lägenhet är även en av de i föreningen där det tidigare luftburna värmesystemet är utbytt mot vattenburna radiatorer.

Bostadsrättsföreningen Radhusängen är en välskött, privat bostadsrättsförening i lugnt och naturnära område. Inom gång-/cykelavstånd finns förskola och skola, vårdcentral, busshållplats, lekplats, elljusspår i Fålehagen, pizzeria, närbutik mm. Till Motala centrum och centralstation tar Ni Er på fem minuters bilfärd. För Er som pendlar med bil har Ni närhet till såväl riksväg 50 som Linköpingsvägen och Vadstenavägen.

Sammanfattningsvis är detta ett bekvämt boende för Er som vill ta del av fördelarna med att vara del i en bostadsrättsförening och samtidigt uppnå villa-känslan med egen entré och grästäppa!

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkomna på visning!


Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Motala minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt till visningen. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner du vårt bläddringsbara prospekt.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=618874

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy