Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Axgränd 3, Tannefors/centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54.5 kvm
Avgift
2 984 SEK / mån
Rum
2 rum

Optimalt välplanerad gaveltvåa med attraktivt läge

På attraktiva Axgränd ligger denna gavellägenhet om två rum och kök. Det här är en ljus, trevlig och social hörnlägenhet med generös takhöjd, härlig atmosfär och stora ljusinsläpp. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen högst upp i huset på våning 3.

Rummen disponeras enligt ett kök som erbjuder bra arbetsytor. Ett stort sovrum belägen mot tyst och lugn innergård. Goda förvaringsmöjligheter finns även i den praktiska hallen samt tillhörande klädkammare. Tillhörande finner ni ett stilrent och helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, wc samt kommod. Den här bostaden erbjuder även en mysig balkong i söderläge med lättmöblerade ytor.

Brf Killingen är en ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker och lugn innergård, källarförråd, tvättstuga samt cykelförråd.

Tannefors är en populär och lugn stadsdel som erbjuder närhet till bra restauranger, en välsorterad matbutik, frisör, butiker och caféer. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med cirka 5 minuters promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden. Universitetet nås enklast via buss eller cykel.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy