Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Heleneborgsgatan 7B, Södermalm, Stockholm
Typ
Andelsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
1 759 SEK / mån
Rum
1 rum

Suverän 1:a med fina detaljer och lugnt trivsamt läge i vackert gårdshus från 1917

Varmt välkommen till denna luftiga och välplanerade 1:a som erbjuder ett fantastiskt läge i Hornstull i ett vackert gårdshus från 1917. Lägenheten är mycket trivsam och har vackra detaljer såsom generös takhöjd, trägolv och tre vackra fönster mot innergården som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns ett rymligt rum som har plats för både soffdel, förvaring och säng utan problem. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och en bra matplats. Lägenheten har ett smart platsbyggt sovloft i hallen som idag disponeras som extra sovplats.

Heleneborgsgatan är en lugn och vacker gata med endast en kort promenad till bland annat Långholmen för bad och båtliv. Ett lugnt och grönskande läge på Söder samtidigt som stadspulsen nås med endast ett par minuters promenad till trendiga Hornstull. Hornstull som är ett utav Södermalms mest populära områden bjuder på en salig blandning av vackra grönområden och ett utbrett nöjesliv. I området ligger flertalet träningsanläggningar och även fantastiska jogging och promenadstråk längs Söder Mälarstrand. Här hittar ni mysiga caféer, trendiga barer samt restauranger. Även nära till gallerian med ett stort utbud av klädesbutiker, ett flertal matbutiker och annat.


Bostadsföreningen 7 Muttern u.p.a. bildades 1917 och fastigheten finns 44 lägenheter och två lokaler fördelade på ett gathus, med två uppgångar, och ett gårdshus. Utanför gårdshuset finns en härligt grönskande innergård som sommartid är möblerad med utemöbler och grill. Föreningen har en mycket informativ hemsida som är väl värd ett besök http://bf7muttern.bostadsratterna.se/

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy