Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
LM Ericssons väg 12, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96 kvm
Avgift
5 200 SEK / mån
Rum
4 rum

Exklusiv våningskänsla i centralt läge!

Denna bostad är REDO och kommer snart, kontakta ansvarig mäklare för mer info eller visning.

Exklusiv våningskänsla i suveränt boendeformat!

Välkommen till LM Ericssons väg 12 och populära BRF Tyresö Trädgårdar, här bor ni i ett modernt och exklusivt livsstilsboende där föreningen erbjuder gästlägenheter, varmgarage med avspolningsplats från hiss samt tvättstuga. Detta i ett optimalt läge av centrala Tyresö med precis allt paret eller familjen kan önska på korta avstånd. Anmäl gärna intresse för att informeras om ev förhandsvisning.

- Tillträde möjligt enligt önskemål
- Dubbla balkonger (förmiddag + EM/kväll)
- Avgiften inkluderar värme, vatten, fiber, tv samt stort källarförråd.
- BRF med tvättstuga, 3 st gästlägenheter samt varmgarage.
- Genomgående hög klass
- Perfekt läge med högsta bekvämlighet
- Närhet till allt som paret eller familjen önskar

Bostaden är väl genomtänkt där man fått till en genomgående hög standard med inslag som cararramarmor och vitlaserad ekparkett tillsammans med ljusa och rymliga ytor för att sätta guldkant på ditt boende.

De sociala delarna av bostaden är utmärkt planerade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till ett levande hem för vänner och familj där flexibiliteten inredningsmässigt är stor.
Denna del av bostaden innehar stora fönsterpartier som skänker ett massivt ljusinsläpp samt vacker utsikt över björkallé.

I det underbara köket från högkvalitativa Ballingslöv möter stilren minimalism funktion, här kan du verkligen låta den kulinariska kreativiteten flöda fritt med all utrustning som krävs.

Dubbla balkonger finns att tillgå där den ena erbjuder morgonsol med en underbar utsikt över vacker skog och natur. Praktiska dubbeldörrar ger här möjligheten att förlänga vardagsrummet sommartid.
Balkong nummer två om hela 10 kvm löper längs med den vackra träfasaden och vetter mot innergården, här finns gott om plats för sköna stunder i solen.

Elegant helkaklat badrum med torktumlare såväl som tvättmaskin. Smart placerad arbetsbänk med hylla som finns att tillgå ovan tvättdel.
Även gäst-wc finns att nyttja.

Tre rejäla sovrum, praktiskt belägna i separata delar av bostaden.

Läget är optimalt med goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.

Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker som Willys.
Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

Föreningen är mycket stabil och innehar tre gästlägenheter i samma port samt en tvättstuga belägen i port 14. Till bostaden tillhör ett rymligt varmförråd som nås från hiss.
I nuläget sker även en stor restaurering av innergården som kommer att ge en härlig trädgårdslund med spaljéer, planteringar, grillplats samt trevlig belysning.

Låter detta som något för dig? Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla intresse.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy