Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
LM Ericssons väg 12, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96 kvm
Avgift
5 200 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv våningskänsla i centralt läge!

Denna bostad är REDO för försäljning och kommer snart, kontakta ansvarig mäklare för mer information eller privat visning.

- Tillträde möjligt enligt önskemål
- Dubbla balkonger (förmiddag + EM/kväll)
- Avgiften inkluderar värme, vatten, fiber, tv samt stort källarförråd.
- BRF med tvättstuga, 3 st gästlägenheter samt varmgarage.
- Genomgående hög klass
- Perfekt läge med högsta bekvämlighet
- Närhet till allt som paret eller familjen önskar

I ett centrumnära läge har du här möjligheten att bara flytta in och njuta av ett hem som är i nyskick.
Bostaden är väl genomtänkt där man fått till en genomgående hög standard med inslag som cararramarmor och vitlaserad ekparkett tillsammans med ljusa och rymliga ytor för att sätta guldkant på ditt boende.

De sociala delarna av bostaden är utmärkt planerade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till ett levande hem för vänner och familj där flexibiliteten inredningsmässigt är stor.
Denna del av bostaden innehar stora fönsterpartier som skänker ett massivt ljusinsläpp samt vacker utsikt över björkallé.

I det underbara köket från högkvalitativa Ballingslöv möter stilren minimalism funktion, här kan du verkligen låta den kulinariska kreativiteten flöda fritt med all utrustning som krävs.

Dubbla balkonger finns att tillgå där den ena erbjuder morgonsol med en underbar utsikt över vacker skog och natur. Praktiska dubbeldörrar ger här möjligheten att förlänga vardagsrummet sommartid.
Balkong nummer två om hela 10 kvm löper längs med den vackra träfasaden och vetter mot innergården, här finns gott om plats för sköna stunder i ett solen.

Elegant helkaklat badrum med torktumlare såväl som tvättmaskin. Smart placerad arbetsbänk med hylla som finns att tillgå ovan tvättdel.
Även gäst-wc finns att nyttja.

Tre rejäla sovrum, praktiskt belägna i separata delar av bostaden.

Läget är optimalt med goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.

Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker som Willys.
Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

Föreningen innehar tre gästlägenheter i samma port samt en tvättstuga belägen i port 14. Till bostaden tillhör ett rymligt varmförråd som nås från hiss.

Låter detta som något för dig? Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla intresse.

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

B3:1101

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tyresö Trädgårdar
Organisationsnummer: 769625-3744
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B3:1101
Antal lägenheter: 114
Antal lokaler: 3

Brf Tyresö Trädgårdar erbjuder vackra boenden med fokus på ljus och frihetskänsla. Föreningens fyra byggnader är trähus, varav fasad mot gata pryds av vacker puts varvat med trä vid portuppgångarna. Uteplatser och fasad mot innergård är av samma vackra träslag. Lägenheterna är byggda med kök, entré och förvaring centrerat i mitten av lägenheten. På så sätt ramas vardagsrum och sovrum in av fönster och ger lägenheterna sin ljusa och luftiga frihetskänsla.

Brf Tyresö Trädgårdar bildades 2012 och husen byggdes av Oscar Properties under åren 2014-2015. Det finns 114 lägenheter varav 3 stycken nyttjas som övernattningslägenheter (2 rok) som kan hyras av föreningens medlemmar. Under husen finns varmgarage med avspolningsplats, 90 platser, som hyrs ut till föreningens medlemmar för 900 kr/månaden.

Grovtvätt finns på LM Ericssons väg 14.
Övernattningslägenheter finns på LM Ericssons väg 12.
I årsavgiften ingår vatten, värme, kabel-TV och internet. Basutbud från Canal Digital och bredband 100 Mbit/s från Ownit. Dekoder ingår och följer med lägenheten.

Bostäderna är placerade med närhet till Tyresövägen i Tyresö centrums norra kvarter.
Tyresö centrum erbjuder mycket god service med alla dess butiker, kaféer, restauranger. Här finns även sporthallar, ishall, fotbollsplaner och parker. I området finner du även Tyresö golfklubb som har en bana med 18 hål.

Nära utflyktsmål är vackra Tyresö Slott med dess kaféer och skärgårdsmiljö, Alby Naturreservat eller varför inte besöka Tyresta Nationalpark? Här finns extremt bra kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på en kvart och Stockholm C på 20 minuter.

Föreningens ekonomi

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av gällande prisbasbelopp för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit. Ingår i avgift.

Internet

Bredband via fiber. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i avgift.

Månadsavgift

Avgift: 5 200 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, bredband, tv och källarförråd.

Driftskostnad

275 SEK varav:
Elektricitet: 275 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.12848 %
Andel av årsavgiften: 1.13000 %
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Nytt låssystem - 2018
Upprustning av innergård - 2019/2020

Uteplats

Uteplats 1: Balkong om 4 kvm med morgon/förmiddagssol.
Uteplats 2: Balkong om 10 kvm med eftermiddagssol.

Bilplats

90 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Varmgarage med avspolningsplats.

I kvarteret finns det gästparkeringar runt husen samt parkeringsgarage på ca 100 meters avstånd.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, cykelförråd, 3 st gästlägenheter och tvättstuga i port 14.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy