Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
950 000 SEK / högstbjudande
Adress
Järdalavägen 74B, Ekholmen, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
2 179 SEK / mån
Rum
1 rum

Stilren etta belägen med genomgående stora ljusinsläpp.

I ett hus beläget i omtyckta och idylliska Ekholmen hittar du denna etta- en stilren och ljus lägenhet i fint skick med trivsam utsikt, lättmöblerade rum och stora fönster. Bostaden präglas av genomgående ljusa och fina materialval med stilrent kök i vitt från 2011. Ljust och nymålat allrum med plats för såväl soffgrupp som för säng och arbetshörna. Allrummet har fönster samt en fransk balkong med utsikt mot den lummiga innergården. Lägenheten erbjuder även ett fräscht duschrum med våtrumstapet och badrumsskåp samt klädkammare.

Linköpingshus nr 19 är en välskött och stabil förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Bredband, tv, vatten, värme och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! Här bor man i lugnt område med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. I Ekholmens centrum finns allt du kan tänkas behöva från matbutiker, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral, apotek, bibliotek och gym. Goda kommunikationer via buss in till city samt till Universitetet.

Bostaden kan tillträdas snabbt. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med klinkergolv som övergår i parkettgolv och tapetserade väggar. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder samt ingång till klädkammare.

Allrum
Ljust allrum med fransk balkong med utsikt in mot gården, ljusa nymålade väggar och tak (2019) samt fint laminatgolv. Här finns plats för såväl soffgrupp som för säng och skrivbord. Markis finns.

Kök
Köket som renoverades år 2011 har ljusa och neutrala färgval, svart kakel över bänkskivan i laminat. Köket har vitvaror som spis, fläkt, bänkdiskmaskin samt kyl/frys. Laminatgolv och tapetserade väggar. Markis finns.

Badrum
Ljust och fräscht duschrum som renoverades år 2012 med våtrumstapet. Här finns duschhörna, wc, spegelskåp samt handfat och kommod.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Stadgar Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 36 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

82

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1967
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Linköpingshus nr 19
Organisationsnummer: 722000-2849
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 82
Antal lägenheter: 280
Antal lokaler: 0

Föreningens hus uppfördes 1969-1970 och består av fastigheterna Riket 10,11,14, 17, 18 och 19 med adresserna Järdalavägen 60-90 i Linköping.

Föreningens ekonomi

Förening med mycket god ekonomi.
Föreningen har precis höjt sina avgifter. 2019-07-01

Föreningens renoveringar

Nya lägenhetsdörrar (Daloc säkerhetsdörr) samt postfack vid entréer 2017.

Tvättstugeutrustning 2016. Taggsystem/porttelefon för entréer 2015. Stamrenovering omkring 2007-2009, takbyte omkring 2005, asfaltering av alla ytor omkring 2009, nya cykelhus byggda på samtliga gårdar omkring 2010, miljöhus byggt omkring 2006, målning av dörrar och entréer omkring 2009, installation av tagglås i miljöhus, källare och för bokning av tvättstugor.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: G
Energiförbrukning: 189 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-09-24

TV

Kabel-tv via Telenor ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Telenor ingår i månadsavgiften. Avtal tecknas separat.

Månadsavgift

Avgift: 2 179 SEK / mån

Driftskostnad

230 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 130 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.39782 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Målning av allrum, 2019.
Kök renoverat, 2011.
Badrum, 2012.

Uteplats

Fransk balkong.

Bilplats

I föreningen finns garage för 220 kr/mån samt p-plats för 90 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

Övriga utrymmen

Förråd belägen på markplan tillhörande bostaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy