Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Järdalavägen 74B, Ekholmen, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
2 179 SEK / mån
Rum
1 rum

Stilren etta belägen med genomgående stora ljusinsläpp.

I ett hus beläget i omtyckta och idylliska Ekholmen hittar du denna etta- en stilren och ljus lägenhet i fint skick med trivsam utsikt, lättmöblerade rum och stora fönster. Bostaden präglas av genomgående ljusa och fina materialval med stilrent kök i vitt från 2011. Ljust och nymålat allrum med plats för såväl soffgrupp som för säng och arbetshörna. Allrummet har fönster samt en fransk balkong med utsikt mot den lummiga innergården. Lägenheten erbjuder även ett fräscht duschrum med våtrumstapet och badrumsskåp samt klädkammare.

Linköpingshus nr 19 är en välskött och stabil förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Bredband, tv, vatten, värme och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! Här bor man i lugnt område med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. I Ekholmens centrum finns allt du kan tänkas behöva från matbutiker, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral, apotek, bibliotek och gym. Goda kommunikationer via buss in till city samt till Universitetet.

Bostaden kan tillträdas snabbt. Varmt välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=618140

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy