Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tegelgatan 11, Centralt väster, Örebro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76.5 kvm
Avgift
3 866 SEK / mån
Rum
3 rum

Lägenhetsidyll på väster <3

Välkomna till denna trivsamma bostad som med en tacksam karaktär ger er goda möjligheter att skapa ett ombonat hem med touch av det lilla extra. Här anar man redan i entrén att bostaden präglas av sekelskiftesdetaljer när man tar några lätta steg i stentrappen upp till våning 2. I hallen möts man av rymden, det är en stor hall med högt i tak och spegeldörrar som likt en solfjäder leder er till såväl klädkammare som sovrum, vardagsrum och kök. Bostadsytorna har genomgående högt i tak och rikligt genomgångsljus via stora höga spröjsade fönster. Trägolvet knarrar lite lätt när man strosar runt och tar in ljuset, takhöjden och alla klassiska sekelskiftesdrag, det här är en bostad med värme som känns som hemma.

Sovrum samt vardagsrum är väl tilltagna i storlek, arbetsköket har gott om förvaring och matsalen ger plats för trivsamma middagar och fikastunder, här nås även balkong i västerläge via det skogsgröna dubbeldörrarna.

Att bo på Tegelgatan ger ett citynära läge med promenadavstånd till såväl resecentrum som stadskärnan. Väster har ju dessutom sitt egna utbud av restauranger, butiker med mera. För dig som pendlar med bil har du från bostaden snabb anslutning till både E18 och E20. För vardagspromenaderna finns en trivsam runda kring Rosta Strands åpromenad, önskar man en längre promenad/jogging tur finns bra anslutning från åpromenaden och vidare ut mot Karslundsmotionsområde!

I avgiften ingår bredband,värme och vatten samt till bostaden finns 2 separat förråd ( på vind samt i källarplan) och i föreningen finns 2 tvättstugor samt bastu!

Varmt välkomna på visning, vi bjuder på fika!

Psst! Säljaren är tillmötesgående med inflyttning om ni önskar snabbt tillträde, lagom eller lite längre fram!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy