Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Centralvägen 3, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
3 974 SEK / mån
Rum
3 rum

3:a med balkong i söderläge, renoverat stort badrum med närhet till butiker och alla kommunikationer

Varmt välkommen till en ljus, lättmöblerad och hemtrevlig 3:a med fräscha ytskikt, ljusa golv och med fönster i två väderstreck. Vackert avdelade rum med naturliga färg- och materialval. Har du barnvagnen med dig? Inga problem, den går in såväl i trapphus som hiss och lägenhetens hall. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. Gör dig redo att hänföras av en genomgående bostad som präglas av platsbyggda förvaringslösningar. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten.
Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en ljus balkong med utsikt mot träd och tallar samt erbjuder sol hela dagen, som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här finns plats för både bord och stolar samtidigt som det är en perfekt plats för att kyla drycker och mat under vintertid.

Charmas av 50-tals detaljer på garderober, innerdörrar samt ett matrum för trevliga middagar med familj och vänner. Badrummet är totalrenoverat med moderna materialval, golvvärme och har även utvidgats. Köket är också renoverat och uppdaterat med stilrena och ljusa toner. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, garderob samt övrigt möblemang om så önskas.

I Brf Diamanten i Solna bor du i en trevlig och stabil förening med god ekonomi och LÅG AVGIFT, belägen på adresserna Centralvägen 1-15. Föreningen äger marken. Föreningen har en trevlig gård med grillmöjligheter samt tillgång till tvättstuga, cykel- och barnvagnrum.

Här bor du med Solna Centrum och Skytteholmsparken som grannar. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar och fram till 18:00 på helgdagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, gym, blomsterbutiker m.m. Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort.
För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker mm. Flera restauranger, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annanstans i Stockholm. Här finns även gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha direkt närhet till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten med endast ca 9 minuter till T-centralen. Utöver detta finner du även pendeltåg och tvärbana en kort promenad bort
För dig som reser mycket finns ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.
Utöver detta är det gångavstånd till både Råstasjön och Huvudsta strand / Hagaparken / Hornsberg / Karlbergs slott, som alla erbjuder mycket fina promenadstråk.

Välkommen hem till Centralvägen 3!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy