Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 900 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 200 000 SEK / / utgångspris
Adress
Sturevägen 9, Oppeby, NYKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
5 220 SEK / mån
Rum
3 rum

Rymlig hörnlägenhet med hiss och balkong

Välkommen in i denna ljusa hörnlägenhet i lite äldre stil.
I den funktionella och välplanerade hallen i denna lägenhet finns gott om avhängningsmöjligheter och anslutning till två klädkammare. Vidare har vi ett rymligt och trevligt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp genom fönster åt två håll. Köket är i äldre stil med gott om förvaringsutrymme och trevlig matplats vid fönstret. Utöver det finns två ljusa och stora sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Badrummet är fräscht och stambytt med helkaklade väggar och klinkergolv.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga eftermiddagar och kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och fin utsikt över takåsarna.

Bo i trevligt område med bra bussförbindelser samt gång- och cykelavstånd till centrum och tågstation. Gångavstånd till bra matbutik, café, skola och förskola.

Beskrivning

Hall
Den funktionella och välplanerade hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och plastmatta. Här finns hatthylla, väggkrokar och anslutning till två klädkammare.

Kök
Det äldre köket har ljusa väggar och plastmatta. Utrustningen består av spis, ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter med bland annat stort skafferi och städskåp. Här finns också gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt. Ett rymligt, charmigt och trevligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och fönster åt två håll. Härifrån når du den stora, ljusa balkongen.

Sovrum 1
Från inre hallen når du lägenhetens master bedroom. Ett ljust och stort rum med plastmatta och ljusa väggar. Rummet har plats för dubbelsäng och plats för garderob.

Sovrum 2
Ett ljust och fint sovrum med plats för garderob och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Ljusa väggar och har plastmatta. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum
Fräscht och stambytt badrum med toalett, dusch, handfat, tvättmaskin, handdukstork och badrumsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf BRF_Palmen_nr_2-Stadgar.pdf BRF_Palmen_nr_2-Årsredovisning-2018.pdf Frågelista

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Storlek

Boarea 78 kvm. Uppgiften om lgh yta härrör från föreningen. Olika mätmetoder har använts över tid..

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

233599001-0031

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1958
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Palmen nr 2
Organisationsnummer: 719000-0724
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 233599001-0031
Antal lägenheter: 60
Antal lokaler: 4

35 garage, 19 parkeringsplatser.
Föreningen har en gästlägenhet som går att bokas för 100 kr/natt, plats för upp till 6 personer.

Gemensamma utrymmen: Det finns en samlingslokal för 25 personer. Går att hyra för 100:-/ tillfälle.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftshöjningar enligt föreningen 2019-10-23

Föreningens renoveringar

Ny fasad 2015
Takrenovering 2015
Nya fönster och persienner 2015
Ny, större balkong 2015
Renovering av gemensamhetslokal 2018

Vid årsskiftet 2020 kommer en IMD mätare att installeras och varje lägenhetsinnehavare kommer att debiteras för elen via Riksbyggen.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2019-03-27
Energiprestanda primärenergital: 143 /kWh per kvm och år

TV

TV ingår via sappa, 18 kanaler.

Internet

Fiber via Gästabudstaden

Månadsavgift

Avgift: 5 220 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, sophantering, kabel-TV och bostadsrättstillägg på försäkringen.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.70046 %
Andel av årsavgiften: 1.69869 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong
Från vardagsrummet finner du en ljus och charmig balkong med sol hela eftermiddagen och plats för cafégrupp och solstol. Här har du fin utsikt mot takåsarna.

Bilplats

P-plats går att hyra för 100:-/mån separat kö.
Garage går att hyra för 390:-/mån separat kö.

Övriga utrymmen

Källarförråd och matkällare.

I föreningen finns även festlokal att hyra samt en övernattningslägenhet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy