Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Klyfteråsen 62, Billdal
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
6 026 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

RADHUSKÄNSLA med en stor härlig altan. Mysig gavellägenhet som är renoverad och inflyttningsklar. Bra planlösning, rymligt kök, tre sovrum och fint badrum. Bekvämt boende på entréplan i populära Skintebo. Ett mycket barnvänligt och omtyckt område med skolor, förskolor och havet inom bekvämt gångavstånd. Billdal är en attraktiv stadsdel med närhet till både hav och skog. Längs kusten finns flera småbåtshamnar och på cykelavstånd hittar man flera härliga badplatser med både klippor och sandstrand såsom Amundön, Billdalsbadet, Hovåsbadet eller Killingholmen.

Beskrivning

Välkommen till en trivsam lägenhet med ett bekvämt läge. Ostört belägen längst in i loftgången på entréplan.
Välkomnande hall med plats att hänga av sig vid entrén. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Till vänster i hallen når ni det härliga köket. Stor och rymlig med väl tilltagna arbetsytor och massor av plats för att umgås med familj och vänner. Matplatsen är trevligt belägen vid fönsterna.

Vit köksinredning med arbetsbänk och svart kakel ovan. Köksutrustningen består av stor kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Till höger i hallen finns den renoverade tvättstugan. Utrustningen består av tvättbänk med ho, tvättmaskin och skåp för plats av förvaring. här finns det även ett fönster som ger ljusinsläpp. Målade väggar och klinkergolv.

Bredvid tvättstugan finns gästtoaletten. Tapetserade väggar och klinkergolv.

En klädkammare till förvaring når ni från hallen.

Bredvid köket finns sovrum 1. Detta rum passar perfekt som barnrum eller hemmakontor. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Vardagsrummet är stort och rymligt. Här har ni gott om plats för både matsalsgrupp och soffgrupp. Rummet har flera fönster som vetter mot den härliga uteplatsen. Tapetserade väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet når ni den stora altanen med helt rätt soligt söderläge. Denna plats höjer allt till en ytterligare dimension. En del av uteplatsen är skyddad under tak. Här kan ni ha härliga grillfester med många gäster utan att behöva trängas.

Från vardagsrummet kommer ni till en liten inre hall där ni når sovrum 2. Även här är det tapetserade väggar och parkettgolv.

Det fina badrummet har vitkaklade väggar och mörkt sobert klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, handfat med kommod och badkar. Här finns det också ett fönster som ger ljusinsläpp.

På andra sidan badrummet når ni det största sovrummet. Detta rum passar perfekt som föräldrar sovrum. Här finns och en skjutdörrsgarderob till förvaring och fönster ut mot altanen. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Övrigt

Ett bra sätt att lära känna kustremsan är att cykla på den tidigare banvallen för Säröbanan. Den sträcker sig längs större delen av kusten och bjuder på många vackra vyer. För den som vill vandra och vistas i ett vackert skogs- och hedlandskap finns Sandsjöbackareservatet med härliga Oxsjön. Billdals park är också ett trevligt område för både lek och motion, i anslutning till parken ligger det en ridskola.

Billdal har en ishall och närhet till Askims sim- och sporthall. Populära och välrenommerade skolan Fenestra finns också i Nya Hovås.
Vid Kodakhuset finns ICA-Kvantum, vårdcentral, Bvc, tandläkare, blomsterhandel, apotek, systembolag, gym, bowling, frisör, fyra restauranger, fiskhandel, konditori och flera butiker. Bra förbindelser med bussar in till city, 20 minuter in till Linnéstaden samt bra förbindelse till knutpunkten Frölunda Torg.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Skintebodalens Brf.pdf BRF Årsredovisning Brf Skintebodalen 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 85 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1976

Föreningen

Föreningens namn: Skintebodalens Brf
Organisationsnummer: 757203-0992
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 320
Antal lokaler: 0

Skintebodalens Brf består av 320 lägenheter fördelade på 47 flerbostadshus i två våningar. Föreningen förvaltas av SBC.
Information om föreningen finner man på deras hemsida www.skintebodalen.se

Parkering: Parkering i p-däck ingår.

Föreningens renoveringar

2007 - 2010
Fönsterbyten utförts, nytt låssystem, nya entrédörrar, radiatorbyte, nya postfack, panelbyte, dränering, målning samt tilläggsisolering, ventilationssystem m m.
2014-2016
Nya yttertak
Gästrum renovering dusch
2016-2017
Renovering av tvättstugor
2017-2019
Nymålade fasader

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 6 026 SEK / mån
exkl värme, inkl va och parkeringsplats under tak i p-däck.

Driftskostnad

1 675 SEK varav:
Försäkring: 117 SEK
Elektricitet: 1 558 SEK
I elkostnaden ligger värme också

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.37180 %
Andel av årsavgiften: 0.37126 %
Överlåtelseavgift: 1137 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Parkering i p-däck ingår.

Övriga utrymmen

Eget stort vindsförråd i fastigheten samt ytterligare ett privat förråd i länga. Gemensamt barnvagnsrum (i fastigheten) samt tillgång till gemensamt cykelförråd vid garaget. Möjlighet att hyra föreningens olika samlings/festlokaler och övernattningslägenhet. I området finns ett gemensamt gym (tillhör samfälligheten). Separat tvättstuga i angränsande fastighet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy