Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hammarby allé 15, Hammarby Sjöstad, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75.5 kvm
Avgift
4 112 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Stilren, ljus lägenhet med fin utsikt och två balkonger!

Nu finns chansen att förvärva en nyproducerad svanmärkt bostad med två balkonger och trevlig utsikt i eftertraktade Fredriksdal med direkt närhet till Södermalm. Lägenheten genomsyras av sin stilrena och ljusa färgsättning samt fina, ljusa parkett. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och mer därtill. Rummet ligger i delvis öppen anslutning med det trivsamma och moderna köket i som har hög maskinell standard, plats för många matgäster och goda förvaringsmöjligheter. Lägg därtill att balkongen sommartid utgör en utökning av umgängesytan. Badrummet är i toppskick med kaklade väggar, klinkergolv (värmeslingor), utrustat med duschvägg och tvättstation. Vidare har bostaden två mindre och ett större sovrum varav det större med access till den större av de två balkongerna. Nuvarande ägare har uppgraderat lägenheten med ett extra rum. Planlösningen är optimal där kök och vardagsrum utgör en social del och sovrummen utgör en avskild del.

Här bor du i en förening som äger marken och innehar lokalintäkter med direkt närhet till fina promenadstråk, grönska, vattnet, och Södermalms puls. Föreningen har en fin gemensam och grönskande innergård.

I det direkta närområdet vid Hammarby kaj finns flera av Sjöstans bästa restauranger, Hemma hos Kaj, nyöppnade Pane Fresco och Tezukuri med flera. Här tar du dig in till Södermalm på knappa 10 minuter och dess utbud av butiker, caféer och restauranger etc. För den som vill njuta av friluftsliv finns Nackareservateti närområdet, Årstaviken samt Hammarbybacken som i år igen fick stoltsera med att vara värd för World Cup i parallellslalom.
Vid Mårtensdal ligger en stor välsorterad ICA-butik och bra kommunikationer främst genom tvärbanan men även med buss. Vid Luma kan man ta gratisfärjan som snabbt och smidigt tar dig över vattnet till Södermalm eller till Henriksdalshamnen. Från Luma går även betalfärjan m/s Emelie som seglar till Nybroplan. Till lägenheten hör ett externt förråd.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy