Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 150 000 SEK
Adress
Gustaf Dalénsgatan 5D, GÖTEBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 304 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad genomgångstrea med en stor balkong i ett lugnt läge. Lägenheten är välplanerad och har stora fönsterpartier som ger ett fint ljus. Social planlösning med generöst vardagsrum som har gott om plats för både trevliga middagar runt matsalsmöbel samt soffgrupp. Det moderna köket från Marbodal har allt man kan önska, så som induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro samt kyl-och frys i fullhöjd. Det stilrena badrummet har dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Hög standard och fina materialval och ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. Det finns även ett bygglov på att glasa in balkongen.

I BRF Piazza bor du omgiven av allt man behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville saluhall ligger rakt över gatan. Ett fåtal meter bort ligger också ett dagis. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter.

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Föreningen

Föreningens namn: Brf Piazza Kvillebäcken
Organisationsnummer: 769630-0701
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 113
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen disponerar över 46 bilparkeringar (1000 kr/mån) och 4 motorcykelparkeringar (500kr/mån) i garage.
Parkeringsfrågor hanteras av: City Security Sweden AB (tel: 031-761 51 00)

TV och bredband: Ansluten till Fiber som ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: Barnvagns-/rullstolsrum, cykelparkering och källarförråd.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat april 2019).
Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Månadsavgift

Avgift: 4 304 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.12993 %
Andel av årsavgiften: 1.04418 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen disponerar över 46 bilparkeringar (1000 kr/mån) och 4 motorcykelparkeringar (500kr/mån) i garage.
Parkeringsfrågor hanteras av: City Security Sweden AB (tel: 031-761 51 00)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy