Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekholmsvägen 58A, Ekholmen, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71.5 kvm
Avgift
3 208 SEK / mån
Rum
3 rum

Social trea på andra våningen

På andra våningen på Ekholmsvägen 58A finns nu denna trivsamma lägenhet. En ljus och social bostad om tre rum och kök med generös takhöjd, bra planlösning och härlig atmosfär. Ett okomplicerat boende i gott skick där inget behöver göras, här är det bara att flytta in!

Lägenheten består av en funktionell och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det trevliga och rymliga vardagsrummet finns stora fönster och härliga umgängesytor. Köket från 2012 är stilrent och modernt med påkostade material, rejäl och lyxig arbetsbänk och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och helkaklat från 2012 med dusch, toalett och handfat. Bostadens två sovrum har tapetserade väggar och parkettgolv och erbjuder platsbyggda garderober. Tillhörande balkong ligger i söderläge och har utsikt mot den lugna innergården.

BRF Linköpingshus nr 21 är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, lekplats, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och grovsoprum. I månadsavgiften om 3 208 kronor ingår tv, el, vatten, värme samt två förråd. Föreningen har även tre miljöhus med stationer för källsortering.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! Här bor man i lugnt område med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. I Ekholmens centrum finns allt du kan tänkas behöva från matbutiker, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral, apotek, bibliotek och gym. Goda kommunikationer via buss in till city samt till Universitetet.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Så på visningen delar vi inte längre ut några prospekt. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=623121

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy