Länk kopierad!

Visningar

tors 27 feb
Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK
Adress
Restalundsvägen 2, Central Öster, Örebro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69 kvm
Avgift
3 776 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bo i etablerade kvarter i stilren bostad i så gott som nyskick!

Välkomna högt upp i "Spjutet" här erbjuds ni en unik möjlighet att flytta in i en så gott som orörd 2a på generösa 69 kvm med stor gemensamhetsyta där kök, vardagsrum och matplats sammanflätas ut mot balkong med vy över staden och Kilsbergen. Stora rummet lämpas även för att delas av för den som önskar göra ett extra rum som klädkammare, barnrum eller kontor kanske?

Bostaden är såklart utrustad med häll, diskmaskin, hel kyl och frys samt badrum med golvvärme, tvättmaskin och tumlare.

Förvaring finns i garderober samt tillhörande förråd. Hallen är så pass stor att ytterligare förvaring skulle passa här om så önskas.

Att på i BRF Eyrafältet 2 ger er en " staden i staden" känsla med närhet till allt från sportevent, restauranger, gym med mera runt hörnet.

BRF Eyrafältet 2 är dessutom en förening med moderna tongångar som erbjuder övernattningslägenhet, café/restauranger, frisör med mera i entréplan, dubbla hissar samt garage under innergården.

En bostad som bör ses! Välkomna upp!

psst! boka enkelt den tid som passar dig bäst för visning genom att kontakta ansvarig mäklare Sanna Friberg 0704537615 per telefon eller sms! Mail går självklart också bra!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Örebro kommun.

Storlek

Boarea 69 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 10 av 12.
Enligt förvaltaren är bostaden belägen på våning 10 men i hissen trycker ni på våning 9.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015

Föreningen

Föreningens namn: Brf Eyrafältet 2
Organisationsnummer: 7696234124
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 74
Antal lokaler: 4

Parkering: Föreningen har parkeringsplatser i garaget. Garaget delas på 3 föreningar.

TV

Telia trippel play

Internet

Telia trippel play

Månadsavgift

Avgift: 3 776 SEK / mån
Inklusive vatten,värme samt tv och bredband

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Bostaden står till större delen tom, därför är det främst fasta elen som säljaren idag bekostar.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.29111 %
Pantsättningsavgift: 440 SEK
Överlåtelseavgift: 1139 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Separat kö garageplatser. BJC förvaltar intilliggande garagebyggnad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy