Länk kopierad!

Visningar

sön 5 apr 12:45 - 13:30
Privatvisning möjlig enligt överenskommelse

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK
Adress
Polcirkelvägen 12, Vega, VEGA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75.5 kvm
Avgift
4 388 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 3:a med sydvästlig balkong om hela 9 kvm i nya stadsdelen Vegastaden.

I den nya stadsdelen Vegastaden, har ni möjlighet att bli de första som flyttar in i denna välplanerade 3:a om 75,5 kvm.
Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inbjudande balkong om hela 9 kvm samt två luftiga sovrum. Fint badrum med kakel och klinkergolv (golvvärme).

Läget är idylliskt och barnvänligt med närhet till natur, vatten, city. Sedan april 2019 har Vega även en pendelstation som tar dig till Stockholm Central på drygt 20 minuter. På gångavstånd finns Port 73 med ett 40-tal butiker och restauranger. På bekvämt avstånd finns även Haninge Centrum med dess goda utbud. Redan idag finns förskolor i området men i och med att stadsdelen växer så planeras det att byggas fler förskolor samt en ny F-9-skola. https://vegastan.se/vega-lage/

Pga rådande tider är det självklart möjligt att boka privatvisning.

Beskrivning

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och målade väggar i vitt, förutom i hall där det finns grått klinkergolv vid dörr samt badrum.

Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket består av snickerier från Vedum med släta luckor, spotlightsbelysning under skåp med dimmerfunktion och betongliknande laminatbänkskiva. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda med fullstor integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, kyl, frys, induktionsspishäll, inbyggnadsugn samt helintegrerad spiskåpa. Genom den öppna planlösningen upplevs lägenheten luftig och från vardagsrummet nås den stora balkongen om 9 kvm i sydvästligt läge.

Stilfullt badrum med grått klinkergolv (golvvärme) och helkaklade väggar i vitt med Konradssons kakel som leverantör. I badrummet finns toalett, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt duschörna med takdusch och glasdörrar. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Två fina sovrum i fil med fönster åt nordöst. Förvaringsmöjligheter flera garderober.

I lägenheten finns bostadens förråd om ca 3 kvm.

Dokument (pdf)

BRF Kostnadskalkyl BRF Stadgar BRF EkonomiskPlan Rumsbeskrivning original Tillval

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Skattesats 32.01%.

Storlek

Boarea 75.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

TR22-1402

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Våningsplan 4 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: Fönster av trä och aluminium
Ventilation: Frånluftsventilation med värmeåtervinning (FX)

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lingontuvan i Vega
Organisationsnummer: 769632-5435
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: TR22-1402
Antal lägenheter: 95
Antal lokaler: 0

Alla lägenheter har antingen förråd i lägenheten eller på källarplan

Parkering: Föreningen tillhandahar 22 stycken garageplatser (1000 kr/mån) varav 4 med laddstolpe (1300 kr/mån) , 24 stycken parkeringsplatser (400 kr/mån) samt 2 stycken motorcykelplatser (500 kr/mån). Separat kö.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till bredbandsnät med öppen fiberanslutning. Medlemmarna svarar själva för val av leverantör och kostnad.

Gemensamma utrymmen: I varje hus finns cykelrum samt barnvagnsrum.

Internet

Ownit, förvärvaren tecknar själv avtal med operatör

Månadsavgift

Avgift: 4 388 SEK / mån
Utöver månadsavgift tillkommer kostnad för hushållsel.

Driftskostnad

Bostaden är nyproducerad, faktiska uppgifter finns ej, kostnader som tillkommer: el, hemförsäkring samt bredband.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.45766 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy