Länk kopierad!

Visningar

sön 26 jan 12:00 - 12:30
Öppen visning - välkommen!
mån 27 jan 16:30 - 17:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK
Adress
Thorells gata 12, Vasastaden, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
4 085 SEK / mån
Rum
2 rum

Toppmodern Tvåa i attraktiva Vasatornet!

På Thorells Gata 12 har vi nöjet att saluföra den här smart planerade tvåan på våning 5 med attraktivt läge i Övre Vasastaden. På 53 välplanerade kvadratmeter inryms här ett komplett boende i ett gediget compact-livingformat. Bostadens interiör präglas av en exklusiv touch. Rymligt sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och rymlig klädkammare. Ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Köket har ett stilrent färg- och materialval och är fullutrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin och kyl/frys. Samtliga vitvaror är i Electrolux. Från vardagsrummet och sovrummet når man den unikt stora balkongen med utsikt över en trevlig innergård i söderläge. I avgiften ingår värme, vatten och avlopp, bredband, kabel-tv samt förråd.

Sammantaget ett mycket kvalitativt boende då bostaden producerades 2018 vilket innebär att allt invändigt är i nyskick och håller en mycket hög standard.. En bekvämlighet som är värd att nämna är att det går att ta hissen rakt ner i källaren där man hittar förråd, och får access till garage och cykelförråd utan att gå utomhus. Det finns även en gemensam takterrass på våning 15 som man har tillgång till med en fantastisk utsikt över Linköping.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasatornet bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. På krypavstånd ligger den välsorterade matbutiken Priso samt flertalet bra restauranger. I närheten finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Helt klart ett tillfälle att ta vara på.

Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt. Här är det bara att flytta in!

Välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=618154

Beskrivning

Exklusivt ljust kök i genomgående vita köksluckor som grått kakel. Stilren köksbänk i svart natursten. Vitvaror i form av kyl, frys, diskmaskin, microvågsugn, fläkt, ugn som spishäll.

Allrum med plats för sittgrupp, TV-möbel samt matplats. Vitmålade väggar och golv i genomgående ekparkett. Rummet ligger i direkt anslutning till bostadens trivsamma balkong där du har plats för större utegrupp.

Stort och rymligt sovrum med gott om förvaring i form av stor garderob med skjutdörrar samt en walk-in closet.

Helkaklat exklusivt badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Här finns även WC som dusch och handdukstork.

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Vasatornet.pdf Årsredovisning 2018 Brf Vasatornet.pdf Frågelista.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 53 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1155

Våning / hiss

Våning 5 av 15.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasatornet
Organisationsnummer: 769629-5448
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1155
Antal lägenheter: 102
Antal lokaler: 7

Föreningens ekonomi

Se ekonomisk plan.

TV

Kabel-tv via ComHem, basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via ComHem. 50 mbit/s ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 085 SEK / mån
Vad som ingår: värme, vatten och avlopp, bredband, kabel-tv samt förråd.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Kostnad för el schablondebiteras med 200 kr varje månad. Avräkning görs sedan efter faktisk förbrukning

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.91000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Storbalkong i attraktivt söderläge!

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 900 kr/mån (normalstor plats) eller 750 kr/mån (mindre plats). Till garageplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som finns i byggnadens källare. I källaren finns även garage och cykelförråd.

Högst upp i föreningens två hus finns en gemensam takterrass med möblerade umgängesytor. En plats för föreningens medlemmar att kunna mötas, njuta av solen samt utsikten över Linköpings takåsar. Takterrasserna är belägna på vån. 15 och 8 i respektive hus och är ca. 100m² vardera.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy