Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Thorells gata 12, Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
4 085 SEK / mån
Rum
2 rum

Toppmodern Tvåa i attraktiva Vasatornet!

På Thorells Gata 12 har vi nöjet att saluföra den här smart planerade tvåan på våning 5 med attraktivt läge i Övre Vasastaden. På 53 välplanerade kvadratmeter inryms här ett komplett boende i ett gediget compact-livingformat. Bostadens interiör präglas av en exklusiv touch. Rymligt sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och rymlig klädkammare. Ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Köket har ett stilrent färg- och materialval och är fullutrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin och kyl/frys. Samtliga vitvaror är i Electrolux. Från vardagsrummet och sovrummet når man den unikt stora balkongen med utsikt över en trevlig innergård i söderläge. I avgiften ingår värme, vatten och avlopp, bredband, kabel-tv samt förråd.

Sammantaget ett mycket kvalitativt boende då bostaden producerades 2018 vilket innebär att allt invändigt är i nyskick och håller en mycket hög standard.. En bekvämlighet som är värd att nämna är att det går att ta hissen rakt ner i källaren där man hittar förråd, och får access till garage och cykelförråd utan att gå utomhus. Det finns även en gemensam takterrass på våning 15 som man har tillgång till med en fantastisk utsikt över Linköping.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasatornet bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. På krypavstånd ligger den välsorterade matbutiken Priso samt flertalet bra restauranger. I närheten finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Helt klart ett tillfälle att ta vara på.

Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt. Här är det bara att flytta in!

Välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=618154

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy