Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / /fast pris
Adress
Värnamovägen 32, Gamla Råslätt, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54.4 kvm
Avgift
2 770 SEK / mån
Rum
2 rum

Uteplats med ett insynsfritt läge!

Varmt välkommen till denna tvårummare om 54,4 kvadratmeter i trivsamma och omtyckta Gamla Råslätt. Här finner du en insynsskyddad, mysig och fräsch lägenhet med härlig atmosfär, solig uteplats i anslutning till den gemensamma trädgården och fönster i flera väderstreck. Därutöver erbjuder bostaden bra förvaringsmöjligheter och källarförråd.

Här finns ett välplanerat och ljust vardagsrum samt ett stilrent, fräscht och välplanerat kök. Lägenheten har ett sovrum och badrummet är fräscht och funktionellt.

Brf Östbo 1 är en trevlig förening med god gemenskap och ypperligt läge. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, en trevlig trädgård och grillplats. I månadsavgiften om 2770 kronor ingår vatten, värme, trappstädning, trädgårdsskötsel och källarförråd.

OBS. Fast pris!

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande och praktisk hall med platsbyggda garderober. Hallen har vita väggar och plastmatta.

Kök
Ett stilrent, fräscht och välplanerat kök med spis, ugn, diskmaskin, fläkt och kombinerad kyl/frys. Plats för matbord och 4-6 stolar.

Vardagsrum
Ett välplanerat och ljust vardagsrum med fönster åt två håll och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum
Från hallen når du detta sovrum, som är väl tilltaget och harmoniskt med platsbyggda garderober och plats för stor säng. Ljusa väggar och plastmatta.

Badrum
Ett fräscht och funktionellt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, handfat och badrumsskåp. Våtrumsmatta och ljusa väggar.

Uteplats
Insynsskyddad och takbeklädd uteplats med sol från förmiddagen till eftermiddagen. Här har man utsikt mot trädgården. Uteplatsen nås via köket.

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun.

Storlek

Boarea 54.4 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0901

Våning / hiss

Sutterängplan med uteplats
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1990
Byggnadstyp: 2 plan med källare
Fönster: Energiglas
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Östbo 1
Organisationsnummer: 769629-4359
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0901
Antal lägenheter: 8
Antal lokaler: 0

TV

TV-antenn

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 2 770 SEK / mån
inkl värme, vatten, kabel-TV, trappstädning och trädgårdsskötsel.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.10530 %

Uteplats

Uteplats med sol från förmiddag till eftermiddag.

Bilplats

8 parkeringsplatser på innergården. Alla lägenheter är garanterade en parkeringsplats. Ingår ej i avgiften.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy