Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Johanneshöjden 2, Johanneshöjden / Karlsdal, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
90 kvm
Avgift
4 978 SEK / mån
Rum
3 rum

Toppfräsch trea på Karlsdal med utsikt över centrum!

Här erbjuds en öppen och social lägenhet för dig som är på jakt efter ett trendigt och smakfullt hem. Här behöver du bara ställa in favorit möblerna och börja bo.

Denna trea består av hall, vardagsrum och kök i öppen planlösning, badrum och två sovrum. I det öppna och välplanerade vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, stora fönster, generösa sällskapsytor, fin utsikt och plats för både soffa och matgrupp. Köket är fantastiskt vackert med utmärkta färgkombinationer, modernt och öppet med bra förvaringsmöjligheter, en trevlig köksö, stora fönster, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. I det toppfräscha och smakfulla badrummet, renoverat 2016 finns dusch med duschvägg, handfat med kommod, goda förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare. Det större sovrummet andas exklusivitet. Ett harmoniskt rum med utmärkta förvaringsmöjligheter, vackert ljusinsläpp och gott om plats för stor säng. Det andra sovrummet som är perfekt som kontor, barnrum eller gästrum har en stor skjutdörrsgarderob och en större klädkammare.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en mysig och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol från lunch till kväll med en extraordinär utsikt över takåsarna och stan.

Området är populärt och eftertraktat då det ligger med några minuters gångavstånd till Västerås city med sina restauranger, butiker, tågstation och caféer. En lite längre promenad eller kortare cykeltur tar dig till Mälaren och dess sjöliv. 10 minuter med bil så når man Erikslunds shopping.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy