Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / utgångspris
Adress
Vinlandsvägen 7B, Bro, BRO
Typ
Bostadsrättsparhus
KVM
132 kvm
Avgift
4 975 SEK / mån
Rum
7 rum

STILREN PARVILLA MED 7 RUM & KÖK

För dig som gillar lugn och natur, har barn, gillar att spela golf, rida, njuta av din fritid på landet men ändå bo nära stan...., finns nu ett arkitektritat parhus med det där lilla extra! 2 fulla plan om 132 kvm fördelat på 7 rum och kök. Med en otrolig rymdkänsla och ett mycket modernt, stort kök i minimalistisk stil har arkitekten ändå lyckats få till en mysig och ombonad känsla i huset. Vackra, ljusvaxade ekgolv i tiljor, stora panoramafönster och vita släta väggar, platsbyggt kök i grått med stor rostfri ö från Franke och integrerade maskiner från Smeg. Infällda ledspotlights i tak och även i trappan upp till övervåningen, mycket effektfullt och praktiskt. Två fina badrum varav ett med badkar och dusch och det andra med dusch och tvättstuga. Huset har ett tillhörande förråd på baksidan. Läget här är mycket fördelaktigt och privat. Tomten på baksidan och den fina uteplatsen ligger i stålande söderläge med en lugn väg och skogsparti som angränsar. På promenadavstånd ligger Bro Pendeltågstation och centrum med service och handel. Mälaren med många bad och fiskeställen ligger "runt hörnet", likaså flertalet högklassiga golfbanor med Bro Hof i spetsen, Bro Park Galopp etablerade sig här 2016. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Huset har vattenburen golvvärme i båda plan, golvtiljor i ljusvaxad ek, släta vitmålade väggar och snickerier samt infällda spotlights i hela nedre plan samt båda badrummen. Trappan till övervåningen är ett konststycke i sig med infällda ledpspotlights i steghöjd - mycket smakfullt och praktiskt. Panoramafönster ger ett otroligt ljusinsläpp och en mycket luftig känsla i hela huset, ett inslag som känns både modernt och önskvärt i ett skandinaviskt, arkitektritat hus.

ENTRÉ
Ljus entrédel och hall med garderobsförvaring bakom skjutdörrar i spegel.

KÖK/MATPLATS
Rymlig matplats med panoramafönster och altandörr ut mot entrésidan och utplatsen. Skön och luftig överblick över hela entréplanet med den stora köksön i mitten. Det fina köket är snickeribyggt och har integrerade vitvaror från Smeg, rostfri bänkskiva från Franke i ett stycke med infälld ho, dolda och försänkta eluttag samt spiskåpa i rostfritt. Köket är utrustat med kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, fläktkåpa och diskmaskin. Ett högkvalitativt kök med god funktion.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning löper köket vidare till vardagsrum (avdelat med ett extra sovrum) med underbart lyxiga panoramafönster och två altandörrar ut mot baksidans stora altan och tomt i skönt söderläge.

UTEPLATS/ALTAN
Stor tillbyggd altan i skönt söderläge, häckar på tillväxt och fint anlagd gräsmatta. Tomten är större än de flesta i området och ger god plats för lek och aktivitet - se tomtkarta.

SOVRUM 1
Fint sovrum med fönster ut mot baksidan och uteplatsen. Lagom stort som gästrum eller kontor kanske.

BADRUM
Mycket snyggt och helkaklat, rymligt badrum med tvättstuga. Dusch med glasväggar samt wc och kommod med tvättställ samt spegel. Tvättmaskin, torktumlare samt värmepump finns här.

FÖRRÅD
Under trappan har utrymmet nyttjats till förråd och förvaringsdel, här finns även husets teknikcentral.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Mysigt allrum som förbinder alla fyra sovrum i det övre planet. Gott om plats för tex soffhörna och tv/projektor, kontorsdel eller barnens lekrum. Don efter person helt enkelt.

SOVRUM 2
Det vi kallar "master bedroom" med garderober i nisch. Stora fönster med fint ljusinsläpp.

SOVRUM 3
Ytterligare ett rymligt sovrum skönt ljusinsläpp via stort fönsterparti.

SOVRUM 4
Rum med fönster mot den fina entrésidan och kanske ett av barnens rum som vill ha koll på det som händer på gården.

SOVRUM 5
Fint och stort även detta rum, också med fönster mot entrésidan.

BADRUM
Snyggt helkaklat badrum med badkar och dusch, wc, vägghängd kommod med handfat samt spegel.

FÖRRÅD UTE
Ett ordentligt förråd finns ute och har betongplatta samt el utdraget.

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.87%.

Församling

Bro.

Storlek

Boarea 132 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum.

Lägenhetsnummer

25

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till och frånluft
Övrigt: Vattenburen golvvärme i båda plan.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Föreningen

Föreningens namn: Jursta Hage
Organisationsnummer: 769633-2597
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 25
Antal lägenheter: 40
Antal lokaler: 0

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 975 SEK / mån

Driftskostnad

1 270 SEK varav:
Uppvärmning: 700 SEK
Renhållning: 220 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Hemförsäkring tillkommer

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.50000 %
Andel av årsavgiften: 2.50000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Plats på uppfart för 2-3 bilar

Övriga utrymmen

Förråd

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se
Se även våra skyltar på visningsdagen!

Närområde

Kommunikation: Buss finns i området ca 250 meter, pendeltåg 2 km

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy