Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lövängsgränd 2, Strandängarna, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
4 354 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern 3:a i skärgårdsmiljö!

Bo granne med havet och stranden i denna fina 3 rok med stor balkong. Goda kommunikationer och endast 25 min från Stockholm!

- Oslagbar havsutsikt från vardagsrum och båda sovrummen
- Braskamin
- Stor balkong om ca 14 kvm i söderläge
- Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Nära till havsbad, busshållplats och båtklubb
- Det tillhör en parkeringsplats/lägenhet (250:-/mån)

Välkommen till ett mycket trevligt och sjönära boende med radhuskaraktär. I en idyll ligger denna ljusa och mycket trevliga lägenhet med tre rum. Det är få lägenheter i området som har denna utsikt och fria läge! Två ordentliga sovrum och social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns en härlig braskamin installerad i centrum av rummet. Här är verkligen ett hem att trivas i. Tack vare den trevliga planlösningen och fönster i tre väderstreck är lägenheten ljus och ljuset flödar in. Solnedgången och utsikten över Erstaviken blir som en tavla du inte behöver hänga på väggen och utsikten med höstens alla färger, vinterns snötäcke och sommarens grönska är faktiskt helt oslagbar.

På Lövängsgränd 2 blir du en del av Brf Trädgårdshusen 4 som är en del av Samfälligheten Strandägarna. Föreningen har totalt 36 lägenheter och förråd på gårdarna för cyklar. Från Lövängsgränd 2 är det gångavstånd till bl.a. Strandbadet, Båtklubb, busshållplats, löparspår och nära till Strandtorget, Alby Friluftsgård med badsjö och vackra Tyresö Slottspark. Här bor du ett lugnt och naturskönt område med närhet till både Erstaviken och bra kommunikationer till Stockholm som tar er in till Gullmarsplan på ca 30 min i rusning.
Tyresö Strand som område erbjuder mataffär, vårdcentral, restauranger, pizzera, caféer, frisörsalonger och har grundskolan Strandskolan och Tyresö Skola, som är två låg-, mellan- och högstadieskolor. Det finns även även ett flertal förskolor i området som Strandpärlan, Hästhagen och Slottsvillan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy